U bent hier:

Vloerisolatie

Uw huis goed isoleren, begint met vloerisolatie. De vloer is namelijk het koudste deel van het huis. De warmte stijgt namelijk, waardoor de vloer koud blijft. Met goede vloerisolatie houdt u de opgewekte warmte binnen en krijgt kou - onder meer uit de kruipruimte - minder kans. Het resultaat is meer comfort in huis en minder stookkosten. Vloerisolatie wordt ook veel toegepast als geluidsisolatie bij (houten) vloeren.

Voordelen van vloerisolatie

  • Vloerisolatie houdt de warmte binnen
  • Geluidsdempend. Minder geluid van andere verdiepingen
  • Meer comfort in de leefruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bij De Isolatieshop hebben we de juiste materialen voor een vloerisolatie bij betonnen vloeren of bij een houten vloer.

Isolatiematerialen voor uw vloer

Vloerisolatie hoeft geen dure investering te zijn. Bij De Isolatieshop hebben we namelijk hoogwaardige kwaliteitsartikelen voor een zeer voordelige prijs.

Betonvloer isolatie gebeurt voornamelijk van onderaf (via de kruipruimte of direct op het zand). Hiervoor kunt u gebruikmaken van EPS, XPS, PIR of steenwol isolatiemateriaal. Gaat het u vooral om geluidsisolatie? Bekijk dan de fermacell 2E32 vloerplaten. Al deze materialen hebben hun eigen voordelen en zijn daardoor meer- of minder geschikt voor uw specifieke toepassing.

>> Bekijk hier onze betonvloer-isolatiematerialen

Heeft u een houten vloer, dan voldoet vloerisolatie door middel van steenwol of glaswol. De minerale wol (steenwol en glaswol) heeft als voordeel dat ze het geluid goed dempen. Perfect als u geluid uit bovenliggende ruimtes wilt tegengaan.

>> Bekijk hier onze houtenvloer-isolatiematerialen

Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met De Isolatieshop.