usp icons
Al 120.067 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Dikte (in mm)
Euro-brandklasse
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Lambdawaarde
Materiaal
Toepassing
Prijs
-

Cementgebonden platen

In ons assortiment hebben wij cementgebonden platen van hoge kwaliteit. Zo vind je bij ons H2O Powerpanel platen van het merk Fermacell. Deze platen zijn 100% vochtbestendig waardoor ze schimmelvrij zijn en perfect voor vochtige ruimtes.

Fermacell Powerpanel H2O 2600x1200x12,5mm (=3,12 m²)
4.7 star
Fermacell
  • bulletDikte (in mm): 12.5
  • bulletLengte (in mm): 2600
  • bulletBreedte (in mm): 1200
v.a.29,94p/m2
Tijdelijk niet op voorraad

Waar kan je de Powerpanel H2O toepassen?

De Fermacell Powerpanel H2O wandplaat is een 100% waterdichte afwerkingsplaat. Hierdoor is de plaat geschikt voor scheidings- en voorzetwanden. Wanneer een ruimte veel vocht- of waterbelasting heeft is deze plaat de juiste keuze. Zwembaden, ziekenhuizen, doucheruimtes, sauna's, wasstraten, bedrijfskeukens en industriële ruimtes zijn voorbeelden van situaties waar deze wandplaat toegepast kan worden.

Waar kan je de Powerpanel H2O toepassen?

Hoe is de Powerpanel H2O opgebouwd?

De Powerpanel H2O platen van Fermacell zijn gemaakt van cementgebonden lichtbeton. Deze is afgewerkt met alkali(chloor)-bestendige glasvezelwapening. Hierdoor heeft de plaat een hoge druk- en buigsterkte. De plaat is verder ook zeer glad, stabiel, stootvrij, krasvrij, en ook nog eens licht van gewicht. 

Door het gebruik van cement heeft de plaat een hoge doorbrandtijd. Echter, de plaat heeft wel een lager temperatuurremmend vermogen dan de Gipsvezelplaten van Fermacell. 

Hoe is de Powerpanel H2O opgebouwd?

Cementgebonden Platen

Cementgebonden platen zijn onder andere buiten te gebruiken, bijvoorbeeld als basis voor pleisterwerk of steenstrips. De platen zijn weerbestendig en schimmelresistent. De platen zijn stabiel en robuust en bovendien niet brandbaar. Dankzij het geringe gewicht zijn de platen gemakkelijk te verwerken. Al deze positieve eigenschappen resulteren in een veilige toepassing door diverse certificeringen. Door de vochtwerende eigenschappen zijn de platen zeer geschikt om toe te passen in natte ruimten. De platen zijn 100% vochtbestendig en hierdoor heeft ook schimmel geen kans. De cementgebonden platen hebben een hoge druk- en buigsterkte en ze zijn stabiel, stoot- en krasvast. Desondanks kun je de platen eenvoudig op maat snijden.

Cementgebonden Platen