Toon prijzen
Excl. btw

Plaatmateriaal

Plaatmateriaal bestaat meestal uit stukken hout, houtsnippers of houtschilfers die met elkaar verlijmd zijn tot grote platen, maar het kunnen ook platen op basis van gips, gipsvezel of cement zijn. De platen zijn in allerlei afmetingen verkrijgbaar. Wanneer je een metal stud wand, muur, vloer of dak van isolatie hebt voorzien, dan komt er meestal plaatmateriaal aan te pas om dit alles netjes af te werken.

Heb je een plafond geïsoleerd? Dan wil je het plafond waarschijnlijk mooi strak maken met gipsplaten. Wanneer je een muur van PIR-platen hebt voorzien, dan is OSB, gipsvezelplaat of underlayment ideaal om de muur mee af te werken. Daarom heeft De Isolatieshop verschillende soorten plaatmateriaal in het assortiment, zodat je het plaatmateriaal direct mee kan bestellen met de isolatie. Niet alleen particulieren kunnen bij ons platen aanschaffen, ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

Ons assortiment bestaat onder meer uit de volgende soorten plaatmateriaal:

Je kunt plaatmateriaal voor heel veel toepassingen gebruiken, dus niet alleen voor het afwerken van isolatiemateriaal. Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken om iets te bouwen of te verstevigen. Gebruik je het plaatmateriaal als afwerking, dan is het mogelijk om het plaatmateriaal te verfraaien. Bijvoorbeeld met daarvoor geschikte verf, lak, beits of behang. Dit is afhankelijk van wat het gebruiksdoel van het plaatmateriaal is.

In onze webshop zie je welke soorten plaatmateriaal wij in het assortiment hebben. Selecteer hoeveel je nodig hebt en wij bezorgen het plaatmateriaal bij je thuis. Het is ook mogelijk om het plaatmateriaal af te halen. Je kunt dan een bestelling plaatsen in onze webshop en bij het afrekenen aangeven dat je het materiaal komt afhalen.