Al 108.684 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Je moet een beetje eigenwijs durven zijn

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee wij in 2010 De Isolatieshop zijn begonnen. De isolatiebranche is van vroeger uit erg conservatief. Je handelde in A-keuze of B-keuze producten, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht! Dit hebben we voornamelijk gedaan door zowel A-keuze als B-keuze isolatiemateriaal én outlet partijen op te nemen in ons assortiment. Een concept dat in de markt goed ontvangen is.

Met ons brede aanbod hebben wij namelijk iedereen wat te bieden. Aannemers, dakdekkers, installatiebedrijven, zzp’ers, handelsbedrijven en particulieren kunnen allemaal hun isolatiemateriaal bij ons bestellen.

Maatwerk

Verantwoord en duurzaam omgaan met energie is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het op de juiste manier isoleren van ruimtes draagt hieraan bij. Daarom bieden wij ook maatwerk aan. Door het isolatiemateriaal op maat te laten zagen of kant-en-klaar te laten verlijmen met plaatmateriaal, bespaar je een hoop tijd en moeite.

Nog belangrijker: Je weet zeker dat elke ruimte van boven tot onder goed geïsoleerd hebt. Hierdoor verminder je de CO² uitstoot en krijg je ook nog een lagere energierekening. Maatwerk is tegen een kleine meerprijs eenvoudig bij ons te bestellen.

Voorraad

Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Nederland, België en sinds kort ook Duitsland.

Wij kunnen zo snel leveren, omdat wij ruim 500.000 m² aan isolatiemateriaal op voorraad hebben liggen in onze panden. Wij kopen onze isolatiematerialen rechtstreeks in bij vooraanstaande producenten als Rockwool, Unillin, en Knauf.

Advies voor jouw klus

In onze webshop vind je allerlei verschillende soorten isolatiemateriaal voor elke klus. Kom je er nog niet helemaal uit of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Vanuit ons kantoor in Zevenaar staan wij elke werkdag klaar om alle vragen over isolatiemateriaal te beantwoorden. Wij vertellen je graag welk isolatiemateriaal je het beste kunt gebruiken, hoe dik het materiaal moet zijn en waar je rekening mee dient te houden. In ons kenniscentrum vertellen wij alles over de verschillende materialen en toepassingen.

Benieuwd naar wat wij voor de isolatieklus kunnen betekenen? Bel ons dan even of kom langs voor een kop koffie.

Net een beetje extra

Wij kunnen met trots zeggen dat we er financieel goed voor staan. Daarom is onze financiële bedrijfsinformatie voor iedereen toegankelijk.