usp icons
Al 120.067 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn de Isolatieshop! Het is onze missie om isoleren voor iedereen mogelijk te maken. Door te isoleren kun je jouw woning verduurzamen en een beter woonklimaat creëren in zowel warme als koude periodes. Daarbij verlaagt isoleren jouw energierekening en verbeterd isoleren het energielabel van je huis. Met onze grote voorraad aan isolatiemateriaal en ons deskundig advies staan wij voor jou klaar om jouw isolatieklus tot een succes te maken. 

Of het nou gaat om het isoleren van je dak, muren, vloeren, badkamer, kruipruimte of garage, bij ons ben je aan het juiste adres. Door de snelle levertijd op bestellingen in onze webshop en de mogelijkheid om bestellingen af te halen in onze twee vestigingen in Zevenaar (NL) en Mechelen (BE), zijn wij de grootste speler in de isolatiebranche van de BeNeLux.

Assortiment & Voorraad

In onze webshop vind je een groot assortiment aan isolatiemateriaal, van A-keus tot B-keus en outletpartijen. Wij hebben alles voor jouw isolatieklus. Of je nou op zoek bent naar glaswol, steenwol, PIR-platen of EPS-platen? Bij ons kan je terecht voor jouw isolatie vraagstuk 

Met meer dan 1.000.000 m² aan isolatiemateriaal op voorraad, kunnen we snel leveren. Daarom geldt bij ons: voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Nederland, België en Duitsland. 

Maatwerk 

Wij bieden ook maatwerk voor jouw isolatieklus. Door het isolatiemateriaal op maat te laten zagen of kant-en-klaar te laten verlijmen met plaatmateriaal, bespaar je een hoop tijdmoeite en afval. Wij doen al het voorwerk, jij hoeft het alleen nog te bevestigen. Ons maatwerk is tegen een kleine meerprijs eenvoudig te bestellen in onze webshop. 

Assortiment & Voorraad

We helpen je graag!

In onze webshop vind je een groot aanbod aan isolatiemateriaal, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze! Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem dan contact op met onze experts, wij staan voor je klaar vanuit ons kantoor in Zevenaar.  
Neem ook eens een kijkje in ons kenniscentrum. Hier plaatsen wij allerlei artikelen waarin wij vertellen over de verschillende isolatiematerialen en de toepassingen.  
En vergeet onze keuzehulpen niet! Door de vragen in een van onze keuzehulpen in te vullen, vind je het perfecte isolatiemateriaal voor jouw klus. 


Partnerplatform

Wil jij graag je huis isoleren en dit laten doen door een professional? Op ons partnerplatform vind jij een isolatiespecialist bij jou in de buurt. Op onze website vul je in wat je wilt laten isoleren en waar je woont. Wij geven dan een overzicht van isolatiespecialisten die wij aanbevelen. Via ons partnerplatform kom je in contact met de specialist en vraag je gemakkelijk een offerte aan.

We helpen je graag!

Zakelijke klanten

We zijn er trots op dat wij de meeste bestellingen leveren aan gespecialiseerde isolatiebedrijven. Heb je een groot project of wil je isolatiemateriaal inkopen voor jouw bedrijf? Dan is het slim om een zakelijke klant van ons te worden. Dit is helemaal gratis en levert jou veel voordelen op! Zo kunnen wij je scherpe inkoopprijzen aanbieden, krijg je persoonlijk advies voor jouw klus, bestel je alleen wat je nodig hebt en zit je niet vast aan palletafnames. Ook heb je recht op gratis verzending vanaf €1.500 excl. btw en leveren wij snel op een door jouw gekozen locatie en moment. 

Geschiedenis

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Met die gedachte zijn we in 2010 de Isolatieshop begonnen. In die tijd was de isolatiebranche nogal ouderwets. Je handelde in A-keuze of B-keuze, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht! De Isolatieshop startte met A-keuze, B-keuze en zelfs met maatwerk en outletpartijen. Door deze keuze, hebben wij iedereen wat te bieden en zijn we niet meer weg te denken uit de isolatiewereld. 

Zakelijke klanten

Waar zijn we trots op?

We zijn er trots op dat we worden erkend voor onze inzet en kwaliteit. De certificaten die we hebben gekregen en awards die we hebben gewonnen zijn hier een bewijs van. 

Zo hebben we: 

  • De Shopping Awards publieksprijs voor groothandels gewonnen. 
  • Het certificaat Excellente Klanttevredenheid gekregen van de Feedback Company 
  • De 11e plek behaald bij de FD Gazellen Awards 2023 
  • Plek 177 gehaald in de Twinkle100 van 2023 
  • De 25e plek behaald in de CrossBorder top 30 

Waar zijn we trots op?