usp icons
Al 117.672 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Jouw voordelen als zakelijke klant!

Ontdek nu de voordelen van het worden van een zakelijke klant bij de Isolatieshop. Als jouw partner streven we naar een succesvolle samenwerking, waarbij persoonlijk contact en efficiënte communicatie centraal staan. Bespaar tijd en geld met ons maatwerk, waardoor je direct aan de slag kunt. Vertrouw op ons deskundig advies en profiteer van onze expertise als isolatiespecialist. Kies voor gemak en kies voor de Isolatieshop als jouw partner in isolatie!

Vraag een zakelijk webshopaccount aan!

Ontdek de voordelen van een zakelijk webshopaccount bij de Isolatieshop: profiteer van scherpe inkoopprijzen en persoonlijk contact. Bespaar tijd en geld dankzij ons maatwerk, waardoor je direct kunt starten. Vertrouw op ons deskundig advies en profiteer van onze expertise als isolatiespecialist. Kies voor gemak en maak de Isolatieshop jouw partner in isolatie!

Vraag een zakelijk webshopaccount aan

Word isolatiepartner!

Wil je je online zichtbaarheid vergroten en meer klanten aantrekken, zonder extra kosten aan reclame? Word dan een Isolatiepartner op ons partnerplatform. Hier krijg je niet alleen meer online zichtbaarheid, maar profiteer je ook van alle voordelen van een zakelijk webshopaccount!

Word isolatiepartner

Wij zijn jouw partner

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen en behouden van relaties en kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking. Samen het beste resultaat behalen, dat is wat we als jouw zakelijke partner willen bereiken!

Altijd persoonlijk contact

Als onze partner zorgen we voor korte lijntjes en persoonlijk contact, wat zorgt voor efficiënte communicatie.

Bespaar tijd en geld met ons maatwerk

Met ons maatwerk kun je veel geld en tijd besparen voor jouw project. Wij zagen je isolatiemateriaal voor je op maat of verlijmen het met plaatmateriaal. Zo kun je direct beginnen met isoleren!

Gemakkelijk je bestelling plaatsen

Bij ons kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen. Waar en op welke manier dan ook.

Advies voor al je projecten

Wij zijn de isolatiespecialist en adviseren je dan ook graag. Of je nu een vraag hebt over welk materiaal je nodig hebt, de dikte van het materiaal of de afwerking ervan, we staan voor je klaar!

Een ruim assortiment voor elk project

Ons assortiment bestaat uit ruim 1500 producten, van PIR tot biobased isolatie tot folie. Alle isolatiematerialen voor jouw klus onder één dak.

Neem contact op met ons zakelijk team

Heb je vragen over een product, offerte, toepassing of wil je meer weten over een zakelijk account? Onze collega's van het zakelijke team staan voor je klaar.