usp icons
Al 120.639 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Prijs
-

Owens Corning FOAMGLAS®

Owens Corning FOAMGLAS® is onderdeel van Owens Corning, die wereldwijd actief is op het gebied van isolatie, dakbedekking, waterdichting en glasvezelcomposietmaterialen. Owens Corning ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve, duurzame oplossingen die de veiligheid verbeteren en energie besparen. Wil je meer informatie over het isolatiemateriaal Foamglas lezen?

In 2017 verwierf Owens Corning Pittsburgh Corning, die een breed scala aan FOAMGLAS®-isolatieproducten van cellulair glas produceert. Met toepassingen in zowel de bouw- als de industriële sector passen FOAMGLAS®-isolatieproducten naadloos in de bestaande activiteiten van Owens Corning over de hele wereld. FOAMGLAS® cellulaire glasisolatie wordt geproduceerd in speciaal gebouwde fabrieken over de hele wereld. Tessenderlo (België), Klášterec (Tsjechië), Yantai (China) en Sedalia (VS).

Foamglas Perinsul HL 450x110x50mm
rating stars
Owens Corning Foamglas
  • bulletDikte (in mm): 50
  • bulletMateriaal: Glas
  • bulletLambdawaarde: 0.058
v.a.12,84
Op voorraad (100+ stuks)

Producttoepassingen zijn onder meer woningbouw, openbare en commerciële gebouwen en industriële installaties. Onze hoogwaardige producten en betrokken team van medewerkers dragen bij aan een betere wereld.