U bent hier:

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie

Veel kou en vocht vindt via de kruipruimte onder uw woning zijn weg naar boven. De kruipruimte is namelijk onverwarmd en trekt vocht aan. Dit kan uiteindelijk zorgen voor een onprettig leefklimaat of, indien er sprake is van leidingen of gaten die niet goed afgedicht zijn, vocht en schimmel in huis. Door middel van goede kruipruimte isolatie kunt u dit voorkomen. De Isolatieshop biedt hiervoor een uitgebreid assortiment.

Isolatiematerialen van hoogwaardige kwaliteit

Zowel de DI-Chips, als de EPS- en HR++ parels geven vocht geen kans. Ze zijn perfect en eenvoudig om uw kruipruimte mee te isoleren. U kunt ze op de vloer van de kruipruimte neerleggen waardoor ze zorgen voor een drogere en warmere vloer. Naast parels en chips zijn ook de PIR-bouwplaten met tweezijdig aluminium zeer geschikt als kruipruimte isolatie. Ze hebben een hogere isolatiewaarde, dan welke PIR-plaat dan ook (dankzij de aluminiumcachering) en kunnen gemakkelijk onderling aan elkaar bevestigd worden door FM330 flexibele pur of de FM310 purschuim. De naden laten zich het beste aftapen met de alu tape van De Isolatieshop.

Wist u bovendien dat alle kruiruimte isolatiematerialen zeer scherp geprijsd zijn bij De Isolatieshop en eenvoudig op maat gemaakt kunnen worden door onze specialisten? Zo heeft u er zelf veel minder omkijken naar. Neem voor meer informatie even contact met ons op.