usp icons
Al 114.551 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Wij scoren een 9, dus u krijgt -9% korting!

Leestijd: 2 min

Update: Helaas, deze kortingscode is op het moment niet actief. Graag verwijzen wij u naar ons assortiment met aanbiedingen.

In 2000 reviews via Feedback Company werd De Isolatieshop beoordeeld op after sales, informatie op de website, klantvriendelijkheid, bestelgemak, snelheid levering, info over verloop order en de reactiesnelheid. De cijfers en reacties die wij in de 2000 reviews kregen waren over het algemeen zeer positief en dat maakt ons enorm blij.

U geeft ons gemiddeld een 9 en daar zijn wij erg trots op! Wij zijn u dankbaar voor uw positieve reacties en daarom willen we u graag een bedankje geven. Om onze '9' te vieren geven we u een kortingscode ter waarde van -9%* op uw bestelling.

Actuele Isolatieshop korting, aanbiedingen & acties!

20 juni is het weer zover. Elk jaar op de derde zondag van juni wordt Vaderdag gevierd. Op deze dag staat de vader van het gezin centraal en wordt vanuit de andere familieleden een presentje gegeven als blijk van waardering.

U zult het vast wel herkennen. “Wat geven we papa dit jaar weer cadeau?” Een lastige keuze omdat de markt voor Vaderdagcadeaus in tegenstelling tot die van Moederdag, vele male kleiner is. Vaders moeten het vaak hebben van scheersetjes of een lekkere aftershave. Sinds een paar jaar bestaat er gelukkig ook zoiets als het klus cadeau. Een cadeaubon speciaal voor het klussen en te verzilveren bij de aangesloten bouwmarkten.

In samenwerking met Wonderbox NL B.V. zullen wij vanaf heden onderdeel worden van de groep acceptanten. In de toekomst zal het mogelijk zijn om online uw klus cadeaubon te verzilveren in onze webshop. Op het moment zijn wij nog druk bezig achter de schermen met het instellen van het systeem, zodat u straks zonder zorgen, probleemloos kunt afrekenen.
[Lees meer...]

De Isolatieshop B.V.
21-08-19

Opmerkingen (1)

Laat een bericht achter.