usp icons
Al 118.063 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Het klus cadeau van De Isolatieshop

Leestijd: 2 min

20 juni is het weer zover. Elk jaar op de derde zondag van juni wordt Vaderdag gevierd. Op deze dag staat de vader van het gezin centraal en wordt vanuit de andere familieleden een presentje gegeven als blijk van waardering.

U zult het vast wel herkennen. “Wat geven we papa dit jaar weer cadeau?” Een lastige keuze omdat de markt voor Vaderdagcadeaus in tegenstelling tot die van Moederdag, vele male kleiner is. Vaders moeten het vaak hebben van scheersetjes of een lekkere aftershave. Sinds een paar jaar bestaat er gelukkig ook zoiets als het klus cadeau. Een cadeaubon speciaal voor het klussen en te verzilveren bij de aangesloten bouwmarkten.

In samenwerking met Wonderbox NL B.V. zullen wij vanaf heden onderdeel worden van de groep acceptanten. In de toekomst zal het mogelijk zijn om online uw klus cadeaubon te verzilveren in onze webshop. Op het moment zijn wij nog druk bezig achter de schermen met het instellen van het systeem, zodat u straks zonder zorgen, probleemloos kunt afrekenen.

Wilt u een klus cadeau kopen om iemand te verrassen? De bon is bij verschillende supermarkten, drogisten en kiosken te koop. Voor het gehele overzicht kunt u het beste kijken op de website van Klus Cadeau. U kunt zelf bepalen hoeveel saldo u erop zet en de kaart is standaard twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

De ontvanger van de cadeaubon kan de kaart bij de aangesloten bouwmarkten besteden op het volledige assortiment. U kunt bijvoorbeeld zowel op een partij PIR platen als op een rol glaswol de korting toepassen zonder beperkingen. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online kijken hoeveel saldo er nog op de kaart staat. Gebruikt u minder dan het toegewezen saldo? Dan blijft het resterende bedrag op uw kaart staan en kunt u dit bij een volgende aankoop alsnog gebruiken.

Het klus cadeau is niet alleen leuk voor Vaderdag, maar ook bij andere gelegenheden is het een uitstekende gift. Is één van uw familieleden onlangs verhuisd, of is één van uw ‘klus’ vrienden binnenkort jarig? Dan is dit cadeau een echte aanrader. Een cadeau waar ‘doe-het-zelvers’ warm van worden, al zeggen we het zelf.

*Het is vanaf heden mogelijk om uw Klus Cadeau bij ons uit te geven.

De Isolatieshop B.V.
14-06-21