U bent hier:

Maatwerk

De Isolatieshop is niet zomaar een isolatieleverancier, het zijn professionals die met u meedenken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote verscheidenheid aan isolatiematerialen, wij zagen uw isolatie ook zonder problemen op maat. Bij alle isolatiematerialen waar dit mogelijk is, heeft u een keuzemogelijkheid dit te laten zagen. Wij leveren maatwerk isolatiemateriaal dat perfect past.

Een compleet pakket

Naast maatwerk wat betreft het zagen van uw isolatiemateriaal, kunnen wij het ook maatwerk leveren bij het verlijmen. Dit is echter alleen van toepassing op diverse soorten isolatiematerialen waarbij dit mogelijk is. In ons assortiment laat vooral de PIR-isolatie zich goed verlijmen. Hierbij gaat het om álle soorten PIR-isolatie. Met of zonder gips en OSB-afwerking, met Underlayment of de speciale PIR renovatieplaten. De Isolatieshop verlijmt ze en levert maatwerk zonder problemen.

Het resultaat van een goede samenwerking tussen u en ons? Het isoleren van uw woning wordt door onze maatwerk service een stuk eenvoudiger. Na zagen en verlijmen is het plaatsen van uw isolatiemateriaal het enige wat u nog zelf hoeft te doen!