U bent hier:

Maatwerk

Kijk eens naar isolatiemateriaal op maat. U kunt het materiaal namelijk door ons op maat laten zagen of kant-en-klaar laten verlijmen met plaatmateriaal. Deze vorm van maatwerk bespaart u tijd (geld) en biedt veel voordelen bij de plaatsing van het isolatiemateriaal.

Toepassingen van dit unieke maatwerk:

  • Met isolatie verlijmde gipsplaten. Een zolder isoleren en afwerken met één handeling.
  • OSB-platen met isolatiemateriaal. Perfect voor een stootvaste geïsoleerde voorzetwand.
  • Dakplaten, kant-en-klaar met stoftengels. Het renoveren van de dakisolatie is hierdoor zo gedaan.
  • Op maat gezaagde PIR-isolatie. Nu hoeft u zelf niet meer te zagen, het past precies.
  • En meer..

Isolatiematerialen op maat gezaagd

Wij kunnen verschillende isolatiematerialen voor u op maat zagen. Ons vakkundige personeel werkt snel en nauwkeurig, waardoor u tijd bespaart bij het plaatsen van de isolatie. U vindt de zaagservice bij ieder geschikt product, de gewenste afmetingen geeft u eenvoudig aan in het bestelproces. Wij gaan er vervolgens direct mee aan de slag. Ook voor de zaagservice geldt; op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.

>> Meer informatie over de zaagservice

Isolatiemateriaal met gips, osb of underlayment

Een voorzetwand of geïsoleerde zolder maakt u eenvoudig met onze kant-en-klare isolatiematerialen. Wij kunnen gipsplaten en platen van PIR+OSB (bijvoorbeeld 9mm PIR + OSB) of underlayment voor u verlijmen met isolatiemateriaal. Dit unieke maatwerk leent zich perfect voor het razendsnel isoleren op locatie. Op deze manier voorziet u namelijk grote oppervlakken van isolatiemateriaal én afwerking in slechts een paar handelingen.

Wij kunnen dit maatwerk voor u realiseren met PIR-isolatieplaten. In de standaard afmetingen, maar natuurlijk ook in alle afwijkende maten. In die gevallen zagen wij alles gewoon voor u op maat. Het isoleren van uw woning wordt door onze maatwerk service een stuk eenvoudiger. Het zagen en verlijmen doen wij. Het plaatsen van uw isolatiemateriaal is het enige wat u nog zelf hoeft te doen!

Voorzetwand met PIR + OSB
Een voorzetwand van PIR + OSB. Afgewerkt met een gipsplaat.

>> Bekijk het verlijmde isolatiemateriaal

Heeft u vragen over dit maatwerk? Of heeft u grote aantallen van verschillende materialen nodig? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.