U bent hier:

Houtenvloer isolatie

Houten vloeren in huis kunnen zorgen voor de nodige geluidsoverlast. Door het aanbrengen van een degelijke houtenvloer isolatie kan dit in grote mate verminderd worden. De Isolatieshop adviseert hierbij gebruik te maken van steenwol of glaswol isolatiematerialen. Materiaal dat bovendien onder of bovenop de houten vloer aangebracht kan worden.

Weg met lawaai!

Met de steenwol isolatieplaten uit de Rockwool collectie creëert u een houtenvloer isolatie met zeer goede thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor wordt geluidsoverlast verminderd en hoeft u minder hard te stoken. De Isolatieshop levert Rockwool 211 en 210 steenwol bouwplaten in verschillende diktes en afmetingen. Ook het op maat snijden en verlijmen van uw isolatiemateriaal is geen enkel probleem.

Heeft echter niet steenwol maar glaswol isolatie uw voorkeur, dan bieden wij glaswol op rol inclusief Acoustifit glaswolplaten. Deze zijn vervaardigd middels Knaufs Ecose Technology en bezitten daardoor een groot voordeel in de gebruiksvriendelijkheid ten opzichte van de traditionele gele glaswol. Dit komt met name doordat de glaswol door haar Ecose bindmiddel minder irriteert en er ook minder stof laat vrijkomen.

Welk materiaal u het beste kunt gebruiken voor uw houtenvloer isolatie is afhankelijk van uw eigen voorkeur. Voor advies of productie op maat kunt u altijd bij ons terecht.