usp icons
Al 120.409 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Voorstellen: Country Manager Jean-François Demets

Leestijd: 1 min

Bij De Isolatieshop staan we nooit stil. Onze organisatie kenmerkt zich door het doorzettingsvermogen en het benutten van nieuwe kansen. Recentelijk hebben wij de oversteek gemaakt naar België om zo onze Belgische klant nog beter te bedienen in hun vraag naar Isolatiemateriaal en isolatieadvies. Kort na de livegang van de Belgische webshop konden wij al melden dat een fysiek afhaalpunt op de planning stond.

Inmiddels zijn de afspraken rond en zijn wij voorzien van een locatie. Uiteraard hebben wij een kapitein nodig die het Belgische roer kan besturen. Jean-François Demets gaat deze taak op zich nemen. Jean heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector in Nederland en België. Als geen ander weet hij hoe hij een Nederlands succesverhaal kan verderzetten op de Belgische markt. Samen met Jean kijken wij rooskleurig naar de toekomst van De Isolatieshop België.

Links: Jean-François Demets (Country Manager België), rechts: Jan Rijnen (CEO)

Het adres van onze fysieke locatie is op de Blarenberglaan 6, 2800 Mechelen in België. De fysieke locatie zal worden voorzien van een expeditie en afhaalpunt. Hierbij is het voor consumenten mogelijk om bij de afhaalbalie hun bestellingen op te halen.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand verhaal vragen of opmerkingen? Of wilt u in het algemeen advies over isoleren? Neem dan contact op met een van onze specialisten via +31 (0)316-330365 of mail naar klantenservice@deisolatieshop.nl.

De Isolatieshop B.V.
03-05-22

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.