usp icons
Al 117.213 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Overname Nordian Capital B.V.

Leestijd: 2 min

Het hoge woord is eruit. Na een stormachtige groei van ruim 11 jaar is De Isolatieshop toe aan een nieuw niveau. In overeenstemming met Nordian Capital zal De Isolatieshop B.V. vanaf heden onderdeel uitmaken van het portfolio van de investeringsmaatschappij. Beide partijen hebben als visie hun krachten te bundelen om zo het succes van de Nederlandse markt uit te breiden naar België en Duitsland.

In 2010 werd De Isolatieshop opgericht door Tim van Haaren en Martijn Aaldering. Het bedrijf werd leven in geblazen met het idee, de isolatiebranche op zijn kop te zetten. Daar waar er traditioneel gezien alleen in A-keuze of B-keuze materialen werd gehandeld, pakte de heren dit anders aan. Als totaalleverancier in A- en B-keuze én outletpartijen, kon er een breder aanbod worden geboden. Dit resulteerde erin dat aannemers, dakdekkers, installatiebedrijven, zzp’ers, handelsbedrijven en particulieren allemaal terecht konden voor hun isolatiemateriaal.

Naast het brede assortiment, biedt het bedrijf ook maatwerk en technisch advies, om zo tot in de puntjes hun klanten te voorzien van de beste service. Het isolatiemateriaal is zowel online als offline te bestellen en wie voor 14:00 uur bestelt, krijgt de levering de volgende dag al bezorgd. Deze service bleef niet onopgemerkt buiten Nederland en inmiddels weten al behoorlijk wat klanten uit België en Duitsland het bedrijf te vinden voor hun isolatiemateriaal.

Samenwerking met Nordian

De keuze voor Nordian komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het bedrijf heeft een goede reputatie als het aankomt op bedrijven die e-commerce en dienstverlening combineren te helpen groeien naar een nieuwe fase. Tim en Martijn zien dat De Isolatieshop nog veel groeipotentieel heeft zowel binnen als buiten Nederland. Nordian deelt deze visie en beschrijft dat er nog veel kansen liggen enerzijds binnen de Belgische markt – die veel overeenkomsten met de Nederlandse markt vertoont. En anderzijds de volwassen Duitse markt die zich laat kenmerken door duurzaamheid en meer subsidies.

Tim en Martijn worden gekenmerkt door hun gedrevenheid, snelheid, besluitvaardigheid en nuchterheid. Zij blijven dan ook nauw betrokken bij hun opvolging en inrichting van een nieuw general management. Daarna zullen zij op termijn terugtreden, maar blijven wel actief als strategisch adviseur binnen De Isolatieshop. Verder blijven de heren verbonden door te herinvesteren en aandeelhouders te worden van de organisatie. De toewijding blijft onveranderd. De overname heeft geen gevolgen voor onze klanten. Wij zullen u blijven voorzien van technisch advies en een breed assortiment aan isolatiemateriaal.

De Isolatieshop B.V.
14-05-21

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.