usp icons
Al 122.957 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Nieuw: ‘De Isolatieshop’ pur-schuimen en isolatielijm

Leestijd: 1 min

Met gepaste trots presenteren wij u ons eigen merk isolatielijm en pur-schuimen. Onder de merknaam ‘De Isolatieshop’ vindt u vanaf nu een voordelig alternatief voor de bekende A-merken. Deze nieuwe productlijn bestaat uit ‘De Isolatieshop PU-Foam’ (traditioneel purschuim) en ‘De Isolatieshop Flex-Pur’ (een flexibel schuim om nog luchtdichter te kunnen isoleren). Beide soorten zijn geschikt voor gebruik met een universeel NBS-pistool (wegwerp spuitmond is uiteraard ook verkrijgbaar).

De Isolatieshop Reiniger
Wilt u een NBS-pistool schoonmaken voor uw volgende klus of wilt u verse PUR-schuimresten verwijderen? Speciaal daarvoor is er nu ‘De Isolatieshop Reiniger’. Deze PUR-reiniger is voorzien van een NBS-koppeling om uw pistool te reinigen en in topconditie te houden. Ook PUR-schuim dat per ongeluk ergens terecht komt waar het niet hoort, kunt u eenvoudig met de reiniger verwijderen.

De Isolatieshop Iso-Fix
Daarnaast hebben wij een isolatielijm toegevoegd aan het assortiment: ‘De Isolatieshop Iso-Fix’. Dit lijmschuim is uitermate geschikt om isolatieplaten zoals EPS, XPS en PIR-platen te bevestigen. Deze lijm kunt u ook gebruiken in combinatie met een NBS-pistool voor een snellere professionele verwerking.

De producten van ‘De Isolatieshop’ bieden top kwaliteit voor een lagere prijs. Ga naar: isolatiemateriaal.nl en bekijk onze nieuwe producten!

De Isolatieshop B.V.
27-02-20

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.