U bent hier:

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Aangescherpte maatregelen COVID-19

1. Laat uw bestelling zo mogelijk bezorgen
Om contactmomenten (en daarmee risico's) zoveel mogelijk te beperken, verzoeken wij u om uw bestelling online te bestellen en aan de deur te laten bezorgen. Houd rekening met 24 tot 48 uur levertijd. 

2. Contactloze levering
Onze transporteurs leveren uw bestelling contactloos. Dit houdt in dat ze uw bestelling veilig buiten neerzetten bij u en zelf tekenen voor aflevering. Op die manier wordt fysiek contact vermeden en wordt de kans op besmetting verkleind.

3. Bij uitzondering afhalen
Afhalen bij ons op locatie is mogelijk, maar wij willen u vragen om alleen af te halen als het echt niet anders kan. Bij het afhalen geldt; maximaal 2 klanten tegelijk, wacht buiten wanneer wij uw order pakken en betalen kan alleen per PIN.

4. Telefonisch advies
Wilt u advies over isolatiemateriaal of het plaatsen van isolatie? Probeer dit bij voorkeur telefonisch af te handelen. Wij kunnen u bij ons op locatie wel adviseren, maar hiervoor geldt; maximaal 2 klanten tegelijkertijd en betalen kan alleen per PIN.

5. Levering
Op dit moment ondervinden wij geen leveringsproblemen, maar in verband met de onvoorspelbaarheid van de huidige situatie, kunnen wij helaas niet garanderen dat uw bestelling binnen de gestelde tijd wordt afgeleverd. Bestel daarom uw producten een paar dagen eerder dan u ze daadwerkelijk nodig heeft. Houd rekening met 24 tot 48 uur levertijd.

Bestellingen die per pakketpost worden verstuurd naar België, doen er helaas langer over dan normaal. Dit kan in sommige gevallen ongeveer 1 week duren. Houd hiervoor de track-trace-informatie in de gaten.

6. Onze openingstijden
Wij zijn aanwezig en bereikbaar op onze normale openingstijden (op werkdagen van 8:00-17:30). In verband met interne verschuiving van werktijden kan het voorkomen dat de (telefonische) wachttijd iets langer is dan normaal. Dit is helaas overmacht, wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw begrip!