usp icons
Al 117.608 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Leestijd: 2 min

Aangescherpte maatregelen COVID-19

1. Alleen geopend voor afhalen
In verband met de lockdown kunt u in Zevenaar alleen vooraf geplaatste bestellingen afhalen. Ter plekke bestellen of advies inwinnen is helaas niet mogelijk. Wacht buiten terwijl wij uw bestelling voor u ophalen.

2. Laat uw bestelling zo mogelijk bezorgen
Om contactmomenten (en daarmee risico's) zoveel mogelijk te beperken, verzoeken wij u om uw bestelling online te bestellen en bij u aan de deur te laten bezorgen. Houd rekening met 24 tot 48 uur levertijd. 

3. Contactloze levering
Onze transporteurs leveren uw bestelling contactloos. Dit houdt in dat ze uw bestelling veilig buiten neerzetten bij u en zelf tekenen voor aflevering. Op die manier wordt fysiek contact vermeden en wordt de kans op besmetting verkleind.

4. Telefonisch advies
Wilt u advies over isolatiemateriaal of het plaatsen van isolatie? Dit kan alleen telefonisch of via e-mail (info@deisolatieshop.nl). Onze balie is alleen geopend voor het afhalen van vooraf geplaatste bestellingen.

5. Levering
Op dit moment ondervinden wij geen leveringsproblemen, maar in verband met de onvoorspelbaarheid van de huidige situatie, kunnen wij helaas niet garanderen dat uw bestelling binnen de gestelde tijd wordt afgeleverd. Bestel daarom uw producten een paar dagen eerder dan u ze daadwerkelijk nodig heeft. Houd rekening met 24 tot 48 uur levertijd.

Bestellingen die per pakketpost worden verstuurd naar België, doen er helaas langer over dan normaal. Dit kan in sommige gevallen ongeveer 1 week duren. Houd hiervoor de track-trace-informatie in de gaten.

6. Onze openingstijden
Wij zijn telefonisch aanwezig voor al uw vragen en bereikbaar op onze normale openingstijden (op werkdagen van 8:00-17:30). In verband met interne verschuiving van werktijden kan het voorkomen dat de (telefonische) wachttijd iets langer is dan normaal. Dit is helaas overmacht, wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw begrip!

De Isolatieshop B.V.
15-12-20

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.