usp icons
Al 120.639 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Klussen tijdens de bouwvak?

Leestijd: 2 min

Zoals elk jaar is het ook nu weer zover dat de bouwvakantie, beter bekend als bouwvak, weer plaatsvindt. Vanaf maandag 26 juli tot en met vrijdag 27 augustus is het vijf weken lang vakantie voor de mensen in de bouwsector. Regio Noord heeft als eerste vakantie, waarna regio midden volgt en tot slot regio Zuid (zie onderstaande tabel).

Voorheen was het in deze periode gebruikelijk dat veel bedrijven dichtgingen of de werkzaamheden op een later pitje zetten. Tegenwoordig zien wij hier echter een verschuiving in doordat veel vakanties niet meer synchroon lopen, mensen individualistisch plannen, en we in een maatschappij leven waar nou eenmaal wordt verwacht dat processen en diensten blijven doorgaan. Daarnaast is de zomer voor veel mensen het moment dat ze wél toekomen aan klussen in en rondom het huis.

Wilt u deze zomer lekker aan de slag met uw isolatieklus of wilt u eerst eens oriënteren? Dan bent u bij De Isolatieshop in ieder geval aan het juiste adres. Wij zijn gedurende de vakantieperiode elke werkdag open van 8 uur ’s ochtends tot en met half 6 in de middag. Hierbij bieden wij zowel telefonisch als via de mail advies op maat en denken wij graag met u mee.

Zakelijke klanten:
Ook voor onze zakelijke klanten is het een meerwaarde als u gedurende de bouwvak toch uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Wij hebben net zoals buiten de vakantieperiode een grote voorraad waardoor u snel bent voorzien van isolatiematerialen zoals PIR of XPS. U hoeft klanten geen néé te verkopen, omdat u te weinig voorraad heeft en u kunt nog meer klussen aannemen.

Bouwvak periodeWekenRegioVakantie
26-07-2021 t/m 13-08-202130-32Regio noordBouwvak noord
02-07-2021 t/m 20-08-202131-33Regio middenBouwvak midden
09-08-2021 t/m 27-08-202132-34Regio zuidBouwvak zuid

Wilt u zelf aan de slag gaan met isolatiemateriaal of bent u op zoek naar advies? Bekijk dan ons assortiment of neem contact op met één van onze specialisten.

De Isolatieshop B.V.
21-07-21

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.