usp icons
Al 122.957 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

De Isolatieshop opnieuw genomineerd voor de CrossBorder top 30

Leestijd: 1 min

Al twee keer eerder zijn stonden wij in de CrossBorder top 30. Ook dit jaar staan we er weer in. Maar wat houdt de CrossBorder top 30 nou precies in? Elk jaar kijken de organisatoren, Dexport en Twinkle, naar de top 30 meest succesvolle e-commerce bedrijven die buiten de grenzen opereren. Hierbij is het een vereiste dat er een minimale omzet van €100.000,- is in het buitenland, minimale omzetgroei van 20% in vergelijking met het boekjaar ervoor en dat de primaire doelgroep b2c klanten betreft.

Waarom staan wij in de top 30?
Met onze Duitse webshop www.daemstoffshop.de en het bedienen van onze Belgische klanten via de Nederlandse webshop, zijn wij al een paar jaar flink bezig met het veroveren van de buitenlandse markt als het aankomt op de vraag naar isolatiemateriaal.

Op het moment weten we nog niet op welke positie we staan, maar in het verleden hebben we plek 4 en 9 gehaald. Wij zijn erg benieuwd hoe we dit jaar hebben gepresteerd. Op 16 november wordt er tijdens het CrossBorder Event bekend gemaakt op welke plek we zijn geëindigd.

Benieuwd naar de volledige lijst? Deze vindt u hier.

De Isolatieshop B.V.
24-09-21

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.