usp icons
Al 114.551 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

De Isolatieshop opent webshop Duitsland

Leestijd: 1 min

Vanaf 3 juli 2019 breidt De Isolatieshop met Dämmstoffshop uit naar Duitsland. Met een gloednieuwe Duitse webshop, een Duitstalig callcenter en 500.000m2 aan isolatiemateriaal is Daemmstoffshop.de klaar om Duitsland van dienst te zijn.

Enige tijd geleden breidde De Isolatieshop uit naar België; en met succes. Op dit moment is een belangrijk deel van de omzet van De Isolatieshop namelijk te danken aan Belgische orders.

Steeds vaker krijgt De Isolatieshop ook vanuit Duitsland de vraag om isolatiemateriaal te leveren. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen ontwikkelde De Isolatieshop een gloednieuwe Duitstalige webshop: Daemmstoffshop.de.

Dankzij de speciale website en de Duitstalige klantenservice krijgen Duitse klanten dezelfde uitmuntende service en kwaliteit als de Nederlandse en Belgische klanten. 

Bij de lancering van Daemmstoffshop.de ligt de focus vooral op het gebied Nordrhein-Westfalen, maar klanten van Dämmstoffshop kunnen vanaf vandaag via de webshop in heel Duitsland betaalbaar en duurzaam isolatiemateriaal kopen.

De uitbreiding van De Isolatieshop naar Duitsland is een belangrijke verandering; zowel voor De Isolatieshop als voor haar Duitse klanten. Wat echter niet zal veranderen is de aandacht voor service en kwaliteit, das ist sicher. 

De Isolatieshop B.V.
01-07-19

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.