usp icons
Al 123.025 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

De Isolatieshop is Klimaatsupporter van de Nationale Klimaatweek!

Leestijd: 2 min

Van 31 oktober t/m 6 november is het weer tijd voor de Nationale Klimaatweek. En De Isolatieshop sluit zich deze editie aan als Klimaatsupporter! Tijdens de Nationale Klimaatweek laten (overheids)organisaties en bedrijven zien wat we samen kunnen bereiken om Nederland nog duurzamer te maken en wat er nog moet gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen.

Wat is de Nationale Klimaatweek?

Tijdens de Nationale Klimaatweek laten zowel bedrijven als burgers zien wat er in Nederland allemaal al gebeurt om de CO2-uitstoot te verminderen. Het doel van deze week is dan ook om zoveel mogelijk Nederlanders te inspireren om zich in te zetten voor een beter klimaat. Natuurlijk dragen de overheid, bedrijven en veel burgers al hun steentje bij aan het verduurzamen van Nederland, maar er moet en kan nog veel meer gebeuren om de klimaatdoelen van 2030 te behalen. Met behulp van Klimaatsupporters worden er deze week veel activiteiten georganiseerd. Nieuwsgierig wat er bij jou in de buurt of online wordt georganiseerd? Bekijk dan snel het programma van de Nationale Klimaatweek.

Klimaatsupporter

Draag je als bedrijf, stichting, vereniging of (overheids)organisaties een steentje bij aan een klimaatbewuster leven? Dan kun je Klimaatsupporter worden. Ook De Isolatieshop heeft zich aangesloten als Klimaatsupporter tijdens de Nationale Klimaatweek. Er zijn namelijk een aantal duurzaamheidsinitiatieven die we opgepakt hebben.

Ten eerste meten we in samenwerking met ClimateNeutralGroup jaarlijks onze CO2-uitstoot en brengen we de besparingsmogelijkheden in kaart. Een uitkomst hiervan is dat de verwarming in onze nieuwe kantoren nu draaien op basis van groene stroom. Daarnaast gaan we al onze gas heftruks vervangen door nieuwe elektrische heftrucks. Zo verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen. Met deze klimaatbewuste keuzes hopen we Nederland een stukje duurzamer te maken.

Ben je benieuwd naar alle andere duurzaamheidsinitiatieven? Bekijk dan hier alle Klimaatsupporters.

De Isolatieshop B.V.
28-10-22