usp icons
Al 120.067 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Ben jij die gedreven online marketeer die wij zoeken? (Reeds vervuld)

Leestijd: 2 min

Jij bent de online marketeer die onze doelgroep weet te vinden en binden.

Bedrijf

De Isolatieshop is een jonge, snel groeiende onderneming welke zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatie. We leveren direct uit voorraad en zijn gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk voor zowel particulieren als bedrijven.

Functie

Online marketing neemt een steeds grotere rol in onze bedrijfsvoering, door groei van de (online) organisatie is er ruimte voor een online marketeer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel SEO als SEA activiteiten. Je bent tevens verantwoordelijk voor het intern opzetten van een “online marketing” afdeling. Je verbetert de huidige werkwijze en maakt een marketingplan voor de toekomst welke je zelf gaat uitvoeren, coördineren en analyseren voor het optimale resultaat. Je betrekt externe partners bij de uitvoering van je opgezette plannen en acties. Uiteraard met als doel conversieverhoging en sterkere posities in de zoekmachines.

Voorwaarden

Natuurlijk heb je affiniteit met online marketing en je beschikt over minimaal een afgeronde HBO- marketing opleiding. Je hebt aantoonbaar recente ervaring met (SEA en SEO) online marketing werkervaring en HTML CCS basiskennis. Je beschikt over een uitstekend analytisch denkvermogen en haalt het beste resultaat uit alle online campagnes.  Je bent in staat zelfstandig de huidige situatie te analyseren (o.a. Analytics) en verbetervoorstellen aan te dragen. Tevens ben je zowel strategisch als uitvoerend sterk in online marketing activiteiten. Je hebt geen 9-5 mentaliteit, je communiceert helder, bent creatief en acteert zelfstandig. Daarnaast ben je resultaat gedreven en vind je het belangrijk dat jouw acties bijdragen aan de organisatiegroei.

Dienstverband

Fulltime 40 uur per week, startend met een tijdelijke overeenkomst welke bij goed functioneren in de toekomst omgezet kan worden naar een onbepaalde tijd dienstverband.

Wat bieden wij?

De beloning is afhankelijk van je ervaring en opleiding, maar zeker marktconform. Wij bieden je een enthousiast en gedreven team, de ruimte om je volledig te ontplooien en al je creatieve ideeën een platform te geven. Naast een pensioenvoorziening bieden wij ook de mogelijkheid voor een aanvullende WGA-Hiaat verzekering. Daarnaast 25 vakantiedagen + 12 ATV, dat laatste is natuurlijk maar bijzaak, je kunt je eigen afdeling runnen binnen ons bedrijf en dat is de uitdaging!

Solliciteren

Zorg jij ervoor dat ons bedrijf en producten zo aantrekkelijk worden dat men bij ons komt (in)kopen? Dan herken jij jezelf in bovenstaande! Graag ontvangen we jouw CV met motivatie onder vermelding van referentienummer 6902-04 naar: De Isolatieshop BV, T.a.v. Dhr. T. van Haaren, tim@deisolatieshop.nl.


Let op: Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

De Isolatieshop B.V.
21-09-17

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.