usp icons
Al 114.551 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

5 juni is wereldmilieudag

Leestijd: 2 min

Sinds 1974 wordt jaarlijks door de Verenigde Naties Wereldmilieudag georganiseerd. Op deze dag staan zowel overheden als bevolkingen stil bij ons milieu. De dag heeft als doel om het bewustzijn hiervan te verhogen. 5 juni is gekozen omdat er op die dag in 1972 de eerste internationale milieuconferentie plaatsvond. De conferentie staat ook bekend als het United Nations Environment Programme.

Elk jaar organiseert een bepaalde gaststad in steeds weer een ander land de vergadering. Dit jaar is het thema van Wereldmilieudag: ecosysteemherstel. Pakistan is gastland van de dag. Ecosysteemherstel betekent het voorkomen, stoppen en ongedaan maken van schade die aangericht aan de natuur. Een omschakeling van het exploiteren van de natuur naar het genezen ervan. Deze Wereldmilieudag zal het begin zijn van het VN-decennium voor herstel van ecosystemen, een wereldwijde missie om miljarden hectaren nieuw leven in te blazen, van bossen tot landbouwgronden, van de top van de bergen tot de bodem van de zee.

De Isolatieshop staat voor duurzaamheid. Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoord omgaan met energie een steeds belangrijker onderdeel wordt van ons dagelijks bestaan. Inmiddels weten we dat isoleren met de beste isolatiematerialen zich niet alleen terugbetaalt, maar ook een grote invloed heeft op het verminderen van de CO2-uitstoot. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen bij het thema ‘ecosysteemherstel’.

Bij de Isolatieshop streven wij ernaar dat iedereen aan de slag kan gaan met isoleren. Met ons uitgebreide assortiment van ecologische producten en materialen met hoge isolatiewaardes bieden wij een oplossing om het hoge gasverbruik tegen te gaan.

Wilt u zelf aan de slag gaan met isolatiemateriaal of bent u op zoek naar advies? Bekijk dan ons assortiment of neem contact op met één van onze specialisten.

De Isolatieshop B.V.
31-05-21

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.