Toon prijzen
Excl. btw

Isoleren voor iedereen mogelijk maken

Wat zijn de Nationale Isolatieweken?

Goede isolatie van uw woning wordt steeds belangrijker. Om mensen te informeren over woningisolatie zijn de Nationale Isolatieweken in het leven geroepen. Tijdens deze actieweken worden er samen met diverse deelnemers zowel fysieke als online activiteiten over woningisolatie georganiseerd. Daarnaast vindt u bij deze deelnemers handige tips en adviezen over de verschillende isolatievormen, de voordelen van isolatie en over de financiering ervan. De Nationale Isolatieweken vinden dit jaar plaats van 26 september t/m 16 oktober. De Isolatieshop is dit jaar Klimaatsupporter van de Nationale Isolatieweken.


Iedereen doet wat

De Nationale Isolatieweken worden mede mogelijk gemaakt door de Klimaatpartners van de klimaatcampagne ‘Iedereen doet wat’. Deze campagne is in 2019 opgericht om mensen te helpen bij duurzame keuzes in en rond het huis. Ook worden huiseigenaren bewust gemaakt dat iedereen wel iets kan doen voor het klimaat, of dat nu goedkoop of duur, groot of klein is. 

Door uw woning goed te isoleren hoeft u minder hard te stoken en dus besparen op energieverbruik. Door woningisolatie zal de temperatuur van uw huis een stuk aangenamer aanvoelen, zowel in de winter als in de zomer. 

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw vloer, dak of gevel te isoleren, maar ook met kleine besparende maatregelen kunt u al isoleren. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van radiatorfolie en tochtprofielen of het isoleren van de verwarmingsleidingen. Zo kan iedereen wat doen voor het klimaat! In ons assortiment vindt u alle benodigde materialen om uw woning te isoleren.Doe Het Zelf. Doe het Duurzaam!

Bent u handig en wilt u ervoor kiezen om zelf uw woning te isoleren? De campagne ‘Doe Het Zelf. Doe Het Duurzaam!’ wil mensen stimuleren om zelf hun woning te verduurzamen. Op deze website kunt u handige video’s, tests en kluswijzers raadplegen, zodat u zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het isoleren van uw woning. Ook in ons kenniscentrum vindt u alles over het onderwerp isoleren. Als isolatiespecialist kunnen wij u alles vertellen over isolatie, isolatiemateriaal en alle bijbehorende materialen.


Maak uw keuze

Aan de slag met houtvezelisolatie?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook voor isolatiemateriaal is de vraag naar natuurlijke producten enorm gestegen. Een antwoord hierop is houtvezelisolatie. Tijdens de Nationale Isolatieweken krijgt u bij ons 10% korting op het gehele assortiment houtvezelisolatie en katoen isolatie. Wilt u meer weten over houtvezel en alle voordelen ervan? Lees dan het artikel in ons kenniscentrum.


Hulp of advies nodig?

Heeft u vragen over ons assortiment of advies nodig bij uw isolatieklus? Neem dan contact op met ons!