usp icons
Al 122.957 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Isoleren voor iedereen mogelijk maken

Wat zijn de Nationale Isolatieweken?

Goede isolatie van je woning wordt steeds belangrijker. Om mensen te informeren over woningisolatie zijn de Nationale Isolatieweken in het leven geroepen. Tijdens deze actieweken worden er samen met diverse deelnemers zowel fysieke als online activiteiten over woningisolatie georganiseerd. Daarnaast vind je bij deze deelnemers handige tips en adviezen over de verschillende isolatievormen, de voordelen van isolatie en over de financiering ervan. De Nationale Isolatieweken vinden dit jaar plaats van 25 september t/m 15 oktober. De Isolatieshop is dit jaar Klimaatsupporter van de Nationale Isolatieweken.


Iedereen doet wat

De Nationale Isolatieweken worden mede mogelijk gemaakt door de Klimaatpartners van de klimaatcampagne ‘Iedereen doet wat’. Deze campagne is in 2019 opgericht om mensen te helpen bij duurzame keuzes in en rond het huis. Ook worden huiseigenaren bewust gemaakt dat iedereen wel iets kan doen voor het klimaat, of dat nu goedkoop of duur, groot of klein is. 

Door je woning goed te isoleren hoef je minder hard te stoken en kun je dus besparen op energieverbruik. Door woningisolatie zal de temperatuur van je huis een stuk aangenamer aanvoelen, zowel in de winter als in de zomer. 

Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld je vloer, dak of gevel te isoleren, maar ook met kleine besparende maatregelen kun je al isoleren. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van radiatorfolie en tochtprofielen of het isoleren van de verwarmingsleidingen. Zo kan iedereen wat doen voor het klimaat! In ons assortiment vind je alle benodigde materialen om je woning te isoleren.Doe Het Zelf. Doe het Duurzaam!

Ben je handig en wil je ervoor kiezen om zelf je woning te isoleren? De campagne ‘Doe Het Zelf. Doe Het Duurzaam!’ wil mensen stimuleren om zelf hun woning te verduurzamen. Op deze website kun je handige video’s, tests en kluswijzers raadplegen, zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het isoleren van je woning. Ook in ons kenniscentrum vind je alles over het onderwerp isoleren. Als isolatiespecialist kunnen wij je alles vertellen over isolatie, isolatiemateriaal en alle bijbehorende materialen.


Maak je keuze

Aan de slag met houtvezelisolatie?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook voor isolatiemateriaal is de vraag naar natuurlijke producten enorm gestegen. Een antwoord hierop is houtvezelisolatie. Tijdens de Nationale Isolatieweken krijg je bij ons 10% korting op het gehele assortiment houtvezelisolatie en katoen isolatie. Wil je meer weten over houtvezel en alle voordelen ervan? Lees dan het artikel in ons kenniscentrum.


Hulp of advies nodig?

Heb je vragen over ons assortiment of advies nodig bij je isolatieklus? Neem dan contact op met ons!