U bent hier:

2440x600x40+18mm
t&g Rd:1.81 (= 1,46 m²)

Op voorraad
Levertijd 1 werkdag
(voor 14.00 uur besteld)
Adviesprijs
52,98
p/m2
v.a.
30,-
p/m2
=m2
Totaal incl. btw (excl. verzending)54,30
Aantal *1+16+36+86+
Prijs p/st incl. BTW54,3049,7745,9443,92
Prijs p/m2 incl. BTW37,0934,-31,3830,-
Uw voordeel30%36%41%43%

* Grotere aantallen nodig? Vraag een offerte aan

Verzendkosten (i)

Selecteer hier de productopties

Zaagoptie (i):
U kunt uw gewenste zaagmaten doorgeven bij het afrekenen in een apart veld.

Highlights

Rd-waarde:1,81
Materiaaldikte:40+18mm
Afmeting:2440x600mm

PIR + Underlayment isolatieplaten zijn de ideale oplossing voor de isolatie van wanden, plafonds en vloeren. Met deze kant-en-klare PIR platen kunt u namelijk isoleren én afwerken in één handeling.

Deze isolatieplaten zijn door ons verlijmd met Underlayment als toplaag. Zo kunt u isoleren én afwerken met één plaat. Dit bespaart u veel werk en tijd. De platen zijn voorzien van een aluminium cachering die voor een dampdichte laag zorgt. Het aanbrengen van een dampremmende folie om condensatie tegen te gaan is dus niet nodig. Door de hoge isolatiewaarde van dit materiaal kunt u daarnaast relatief dun isoleren. Wilt u hoogwaardig isoleren én afwerken in één handeling, kies dan voor PIR + Underlayment platen.

Plus- en minpunten van deze PIR + Underlayment plaat

+ Stootvast en goed belastbaar
+ Gelijk klaar om afgewerkt te worden
+ Met tand-groef-verbinding
+  Geschikt voor zichtwerk
-  Wat duurder dan PIR + OSB

Deze PIR-platen zijn voorzien van een Underlayment toplaag. Underlayment is een stootvast, sterk en vlak plaatmateriaal. PIR + underlayment platen zijn hierdoor prima geschikt voor zichtwerk, daarbij laat het zich ook goed schilderen. Underlayment is ideaal bij het verstevigen van verschillende constructies. Met name bij vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie is de PIR + Underlayment terug te vinden. Wanneer brandwerendheid belangrijk voor uw toepassing is, of u bent op zoek naar voordeligere platen, dan kunt u beter gebruikmaken van de PIR-platen die verlijmd zijn met Gips, gipsvezel of OSB. De Gipsvezelplaten zijn voorzien van een speciale vezel die ervoor zorgt dat de platen sterker worden, ook hebben de platen een hogere brandwerende werking. De Gipsplaten zijn voordeliger dan gipsvezelplaten, maar minder zwaar te belasten en niet erg stootvast. OSB platen zijn voordeliger dan andere materialen, maar minder geschikt voor zichtwerk.

De platen zijn voorzien van een 18mm Underlayment plaat. De 18mm Underlayment-platen zijn voorzien van een tand-groef-verbinding voor een betere afsluiting van uw isolatie.

Deze PIR + Underlayment platen hebben een formaat van 2440x600mm. Het PIR + Underlayment isolatiepaneel is opgebouwd uit een 18mm dunne Underlayment plaat en verlijmd op een PIR isolatieplaat met een dikte van 20mm (Rd:0,91). De isolatiepanelen kunnen zeer eenvoudig worden gemonteerd op een rachelwerk van ventilatielatten. Eventuele zaagstukken kunnen worden hergebruikt zodat de hoeveelheid afval tot een minimum wordt beperkt.

Lees hier hoe u de platen toe kunt passen:

>> Een voorzetwand maken met kant-en-klare-PIR-platen

Wij adviseren u om het volgende mee te bestellen:

Ventilatielatten: gebruik deze latten voor het rachelwerk en verbeter zo de ventilatie.

Purschuim: gebruik de FM330 of FM310 pur voor het dichten van naden tussen isolatieplaten (ca. 15m² per bus).

Isolatielijm: maak gebruik van de PU010 of Isol-Tack om de platen (1 koker voor ca. 5m2) tegen de ventilatielatten te bevestigen.

Heeft u vragen over de verwerking van de PIR + Underlayment isolatiepanelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

  • Afmetingen: 2440x600mm
  • Dikte: 40mm + 18mm
  • Rd-waarde: 1,81
  • Toepassing: Wanden, plafonds en / of vloeren
  • Materiaal: PIR + Underlayment

Andere klanten kochten ook

Productnaam
Prijs
Aantal
Bestellen
Voorraad