usp icons
Al 114.551 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Dé keuze voor isolerend Nederland

isolerend Nederland

In 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. Een mooie uitdaging die jij samen met de Isolatieshop kan realiseren! Om warmteverlies via (schuine) daken, vloeren en wanden te voorkomen, hebben we voor iedere isolatieklus de juiste producten. Als marktleider in isolatiematerialen weten wij bij uitstek welk materiaal je nodig hebt voor jouw isolatieklus. Wij zijn in ieder geval klaar voor de challenge. Jij ook?

Maak je keuze

De uitdaging van 2050!

Al jaren zijn we als samenleving bezig om milieubewuster te leven. Vanuit verschillende klimaatakkoorden is afgesproken om alle woningen in 2050 energieneutraal te hebben. Om dit te realiseren moeten wij als maatschappij flink aan de slag. Dit betekent volgens een snelle rekensom dat wij vanaf vandaag 1.000 woningen per dag moeten verduurzamen. Een flinke klus, die we gelukkig samen kunnen uitvoeren. De Isolatieshop gaat samen met ISOVER de challenge aan. 

Met ons brede assortiment aan isolatiematerialen is er een oplossing voor álle isolatieklussen. Denk aan ISOVER Systemroll en ISOVER Multimax. Weg met al die tochtige zolders, hoge stookkosten en koude garages van jouw klanten! En óp naar een comfortabele, gezonde en duurzame leefomgeving. Hoe? Dat zie je in de video hieronder!

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen over ons assortiment of advies nodig bij je isolatieklus? Neem dan contact op met ons!