U bent hier:

B-keus isolatie

B-keus 100mm plaat

B-keus isolatiemateriaal wordt ook wel tweede keus isolatie genoemd. B-keus isolatie ontstaat vooral bij het opstarten van nieuwe productielijnen. Het duurt namelijk een tijd voor de gehele productie goed verloopt. Het materiaal dat in de opstartperiode niet volgens de eisen geproduceerd is, wordt als B-keus isolatiemateriaal verkocht. Het materiaal voldoet niet meer aan één of meer van de kwaliteitseisen die een producent stelt en kan daarom niet meer als A-keus materiaal verkocht worden. 

Hoe ziet B-keus eruit?

Dikteverschillen, minder haakse zijkanten, kleine beschadigingen of rimpels in de cachering komen vaak voor bij B-keus PIR-platen. Deze verschillen in dikte zien we ook vaak bij B-keus glaswol. Ook komen de etiketten hier niet altijd overeen met de inhoud. Zo zitten er soms geperforeerde platen in de verpakking, terwijl dit gewone platen hadden moeten zijn. Al deze zaken verlagen de kosten van de isolatie per m2.

Voordelig isoleren

Ons assortiment B-keus is enorm en dat maakt ons uniek in de markt. Nergens bestelt u zo eenvoudig en voordelig B-keus isolatiemateriaal. Diverse afmetingen PIR 2-zijdig aluminium, PIR 2-zijdig glasvlies, glaswol rollen en glaswol platen hebben wij ruim op voorraad. Dus of u nu voordelig het dak, de vloer, een spouwmuur of een wand wilt isoleren, bij ons vindt u altijd de scherpst geprijsde B-keus partijen.