U bent hier:

Verzendkosten

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland* bedragen €50,- inclusief btw. Woont u in België? Dan rekenen wij hier €85,- voor.

Wilt u de bestelling graag voor een bepaalde tijd geleverd hebben? Dan kunt u dit in het bestelproces aangeven, hier rekenen wij wel een extra toeslag voor:

Voor 09:00 geleverd: + €40,- toeslag
Voor 10:00 geleverd: + €35,- toeslag
Voor 12:00 geleverd: + €30,- toeslag

Accessoires per pakketpost
Sommige accessoires, folies en purschuimen/lijmen kunnen wij per pakketpost versturen en vallen onder een lager verzendtarief. Dit vindt u in onderstaande tabel.

Nederland:

0-10 kg € 8,-
11-30 kg € 14,-

België:

0-10 kg € 14,-
11-30 kg € 20,-

Afhalen kost u niets
Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dan kunt u gedurende het bestelproces aangeven op welke dag u langs wilt komen om uw bestelling op te halen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaarstaat. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Woont u in Duitsland? Kijk dan op Dämmstoffshop, onze webshop voor de Duitse markt. Verzendkosten voor bestellingen in de rest van Europa zijn op aanvraag.

Heeft u nog andere vragen over de verzendkosten van uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

* Woont u op de Waddeneilanden? Dan kan er een extra toeslag gelden. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij contact met u op om de wijze van levering te bespreken.