U bent hier:

Retourneren

Bent u niet tevreden met de artikelen die u heeft ontvangen? Dan kunt u deze, mits onbeschadigd, binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen retour sturen. Lees hieronder hoe u uw producten retour kunt sturen.

  1. Neem contact met ons op. Vertel ons waarom u uw producten retour wilt sturen, dan kijken we samen wat er mogelijk is.
  2. Download het formulier voor ontbinding/herroeping en stuur deze naar [email protected]
  3. Bij akkoord ontvangt u van ons een retournummer. Deze moet u meegeven aan de retourzending.
  4. Wij vragen u foto's te maken van de producten op het moment dat u ze retour stuurt. Wij vragen u foto’s te maken, zodat wij vast kunnen stellen dat de producten niet beschadigd zijn op het moment dat u ze retour stuurt.
  5. U regelt zelf het transport voor de retourzending. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.
  6. Zodra wij de producten in goede staat ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Volgens de wet Koop op Afstand heeft u geen bedenktijd bij producten die u speciaal laat maken. Dit betekent dus dat op maat gemaakt isolatiemateriaal niet retour gestuurd kan worden. 

Producten kunnen naar het volgende adres retour gestuurd worden:

De Isolatieshop B.V.
Hengelder 40
6902 PA Zevenaar

Let op: Retouren die niet zijn voorzien van het retournummer worden niet in behandeling genomen. Ook is De Isolatieshop B.V. niet aansprakelijk voor het zoekraken van retourzendingen of beschadigingen aan producten die ontstaan tijdens het transport. 

Heeft u nog andere vragen over het retourneren van uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.