U bent hier:

Porofast Mono isolatiedoorn 8x90mm 250st.

Op voorraad
Levertijd 1 werkdag
(voor 14.00 uur besteld)
101,07
Totaal incl. btw (excl. verzending)101,07
Aantal *1+
Prijs p/st incl. BTW 101,07

* Grotere aantallen nodig? Vraag een offerte aan

Verzendkosten (i)

Highlights

Materiaal:Kunststof
Afmeting:8x90mm
Inhoud:250 stuks

De Porofast Mono isolatieplug zijn ontwikkeld voor het bevestigen van harde isolatieplaten aan beton, steen of holle baksteen. De isolatiedoorn is gemaakt van slagvast kunststof, waardoor de kans op breuk sterk verminderd wordt. De isolatiepluggen zijn voorzien van een flexibele schotel van 45mm, welke zorgt voor een optimale drukverdeling voor PIR, PUR, XPS en EPS. De schotelvormige lamellenstructuur zorgt er daarnaast voor dat de doorns direct hechten.

De Porofast Mono isolatiepluggen hebben vele voordelen. Zo kunt u met de isolatiepluggen windvast isoleren. Ook heeft u geen andere schroeven of nagels nodig voor de bevestiging, omdat de isolatieplug een bevestigingsmateriaal op zich is. De isolatiepluggen hebben daarnaast een beperkte plaatsingsdiepte, waardoor eventuele randwapening niet doorboord wordt.

De Porofast Mono isolatiepluggen worden over het algemeen vlak verwerkt. Zeker bij meerlaagse isolatiepakketten is dit noodzakelijk. Het boorgat is eenvoudig te vinden, want de doorns hebben een kegelvormige, conische punt.

Deze Porofast Mono isolatieplug is 90mm lang en is daarom geschikt voor isolatiemateriaal van 55-65mm dik. De isolatiepluggen worden per doos verkocht en in een doos zitten 250 stuks.