U bent hier:

Garage isoleren door middel van PIR+OSB

Dat een garage isoleren een klus is die u zelf kunt uitvoeren, bewijst Dhr. Janssen uit Mechelen. Hij bestelde bij De Isolatieshop enkele PIR+OSB platen met bijbehorend materiaal. Dhr Janssen heeft deze platen gebruikt om zijn garage te isoleren. 

Net als bij de isolatie van uw woning is het isoleren van een garage een verstandige keuze. Door uw garage van isolatie te voorzien wordt deze ruimte plotseling multi-functioneel. De garage is makkelijker warm te houden en er is sprake van minder tocht en vocht. Hierdoor kan de garage als hobbyruimte, opbergruimte of zelfs als uitbreiding van uw woning gebruikt worden. 

Dat de keuze op PIR+OSB platen viel is te begrijpen. Deze PIR platen zijn reeds door De Isolatieshop verlijmd, waardoor u snel kunt werken. Na het bevestigen van de ventilatielatten kunnen de PIR+OSB platen gemakkelijk tegen de ventilatielatten worden verlijmd door middel van de Isol-Tack Isolatielijm. De PIR+OSB platen dienen dan nog wel rondom afgewerkt te worden door middel van FM330 Elastic Gun Foam (Flexibel Purschuim).  

Terug naar overzicht van gerealiseerde projecten