Buitenaf isoleren

Een dak van buitenaf isoleren? De isolatiematerialen op deze pagina zijn speciaal ontwikkeld om een schuin dak (hellend dak of zolder) van buitenaf te isoleren. Ideaal voor het renoveren van bestaande bouw! De renovatieplaten kunnen op het bestaande dakbeschot worden geplaatst en zijn bij levering al voorzien van tengels. Hier hoeft u zelf alleen nog maar de panlatten op te bevestigen. Daarna kunnen de dakpannen er weer op. Hierdoor is het isoleren van een hellend dak van buitenaf eenvoudig en snel te realiseren.

Heeft u vragen over het isoleren van een hellend dak? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Voor een bestaand dakbeschot gebruikt u De Isolatieshop maatwerk renovatieplaten. Deze platen zijn al voorzien van stoftengels waardoor u er gemakkelijk panlatten en dakpannen op bevestigd. De renovatieplaten maken het heel eenvoudig om uw dak van buitenaf te isoleren en bovendien kunt u er razendsnel mee werken. U kunt zelf kiezen welke PIR-platen u als renovatieplaat wilt gebruiken, want wij maken de renovatieplaten voor u middels maatwerk. Het is daardoor ook mogelijk om de platen door ons te laten zagen. Weet u al precies welke maten u nodig heeft? Geef het tijdens uw bestelling aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw renovatieplaten perfect op uw isolatieklus afgestemd zijn. 

Daarnaast hebben we ook zelfdragende dakplaten in het assortiment. Deze zijn van producent Unilin en worden daarom niet door ons als maatwerk gemaakt. Deze platen, ook wel zelfdragende geïsoleerde platen of sandwichpanelen genoemd, worden door Unilin op aanvraag geproduceerd. Helemaal naar wens kan Unilin platen leveren die geschikt zijn voor warmte-isolatie, geluidsisolatie of allebei. Vindt u geluidsisolatie belangrijk? Ter bescherming tegen geluid van buiten heeft Unilin voor elke gangbare situatie een geschikt dakelement. Bovendien is met het juiste dakelement het aanbrengen van dure aanvullende voorzieningen zelden noodzakelijk. Een ander voordeel van werken met Unilin is dat het Unilin daksysteem bestaat uit een gepatenteerde luchtdichte veer waarmee de aansluiting van de langsnaden wordt afgedicht. Hierdoor krijgt u een luchtdicht daksysteem en dat is ideaal voor een perfecte warmteisolatie. 

Unilin zelfdragende dakplaten hebben een luchtdicht daksysteem