usp icons
Al 120.067 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Subsidie voor isolatie 2019 weer beschikbaar

Leestijd: 1 min

Op 15 augustus 2019 is de gewijzigde regeling Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) gepubliceerd in de Staatscourant. Dit betekent goed nieuws voor woningeigenaren en VvE's. De subsidieregeling voor eigenaar én bewoner gaat op 2 september weer open en VvE’s kunnen er langer gebruik van maken.

De SEEH stimuleert woningeigenaren in het uitvoeren van energiebesparende maatregelen aan hun woning. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert de SEEH uit in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Heropening SEEH voor eigenaar én bewoner

De subsidie voor eigenaar én bewoner kunt u per 2 september 2019 aanvragen. Wilt u energiebesparende of isolerende maatregelen uit laten voeren in uw eigen huis? Check dan of u in aanmerking komt voor deze vernieuwde subsidieregeling. Wij hebben de informatie voor eigenaar én bewoner op de website aangepast. U vindt daar alle informatie over de energiebesparende maatregelen, de voorwaarden en het aanvraagproces van de subsidie.

Informatiebijeenkomst SEEH eigenaar én bewoner

Op 29 augustus 2019 is er een informatiebijeenkomst over de heropening van de SEEH eigenaar én bewoner. Deze bijeenkomst is er voor bouwbedrijven, gemeenten en andere stakeholders. Meer informatie vindt u op de webpagina Informatiebijeenkomst SEEH.

>> Meer informatie over de subsidieregeling voor isolatie en andere energiebesparing

De Isolatieshop B.V.
21-08-19

Opmerkingen (0)

Laat een bericht achter.