U bent hier:

Rockwool

Bekijk hier ons volledige aanbod Rockwool isolatie. De Isolatieshop biedt u een ruim assortiment ROCKWOOL producten tegen een scherpe prijs. Wij kunnen u het meeste direct uit voorraad leveren. Op werkdagen voor 14.00 besteld, is morgen bij u in huis.

Rockwool isolatie

De ROCKWOOL Groep is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot globaal marktleider in steenwol oplossingen (de merknaam Rockwool staat inmiddels bijna synoniem voor steenwol). De groep heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst. Steenwol is een veelzijdig isolatiemateriaal en biedt u een aantal voordelen. Zo is Rockwool steenwol brandveilig, is het uitermate geschikt als thermische- en akoestische isolatie en heeft het een lange levensduur van wel 75 jaar. Daarnaast is Rockwool isolatie recyclebaar en wordt het duurzaam gefabriceerd.

Wilt u een spouwmuur isoleren, kies dan voor RockFit Duo of Mono spouwplaten. De RockSono Base (de bekende steenwolplaat 210) wordt veel toegepast als isolatie in voorzetwanden. Hellende daken laten zich het best isoleren met de Rockwool 118 spijkerflensdekens.