usp icons
Al 120.512 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Dikte (in mm)
Rd-waarde
tot
Prijs
-

Pavacoustic platen

De Pavacoustic houtvezelplaten zijn natuurlijke en ecologische geluidsisolatieplaten gemaakt van houtvezels. Dankzij de hoge druksterkte zijn deze platen universeel inzetbaar in vloeren, wanden, daken en plafonds. Na plaatsing dienen de platen afgewerkt te worden met plaatmaterialen zoals Fermacell of OSB. In ons assortiment vind je de Pavacoustic BRUT houtvezelplaat.

rating stars
Pavatex
 • bulletDikte (in mm): 20
 • bulletRd-waarde: 0.40
 • bulletToepassing: Vloer, Dak, Plafond, Voorzetwand, Houtskeletbouw
v.a. 8,97 p/m2
v.a.8,07p/m2
Op voorraad (66 stuks)

Wat is een Pavatex Pavacoustic houtvezelplaat?

Pavatex Pavacoustic is een innovatieve geluidsisolerende houtvezelplaat. Deze platen zijn speciaal ontworpen om geluidsoverlast te verminderen en de akoestische prestaties van gebouwen te verbeteren. Pavacoustic is een product van Pavatex, een toonaangevende producent van ecologische en duurzame isolatiematerialen.

Wat is een Pavatex Pavacoustic houtvezelplaat?

Voordelen van Pavatex Pavacoustic

 1. Uitstekende Geluidsisolatie: Pavacoustic platen bieden een hoge mate van geluidsisolatie, waardoor ze ideaal zijn voor het verminderen van zowel luchtgeluid als contactgeluid. Dit zorgt voor een stille en comfortabele leef- en werkomgeving
 2. Milieuvriendelijk: Pavacoustic platen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Het productieproces is energie-efficiënt en er wordt gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen.
 3. Eenvoudige Installatie: Pavacoustic platen zijn gemakkelijk te snijden en te plaatsen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte installatie. Ze kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende bouwsystemen.
 4. Thermische Isolatie: Naast geluidsisolatie bieden Pavacoustic platen ook een goede thermische isolatie, waardoor ze bijdragen aan een energiezuinig gebouw en een comfortabel binnenklimaat.
 5. Dampdoorlatend: De platen hebben een uitstekende dampdoorlatendheid, wat helpt bij het reguleren van vocht en het voorkomen van condensatieproblemen.

Toepassingen van Pavatex Pavacoustic

Pavatex Pavacoustic is veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende delen van een gebouw:

 • Muurisolatie: Voor voorzetwanden en scheidingswanden, ideaal voor het verminderen van geluid tussen kamers.
 • Vloerisolatie: Voor houten vloeren, perfect voor het dempen van voetstappen en andere contactgeluiden.
 • Plafondisolatie: Ideaal voor het isoleren van plafonds en het verbeteren van de akoestiek in ruimtes zoals kantoren, vergaderzalen en woonkamers.
Toepassingen van Pavatex Pavacoustic

Waarom kiezen voor Pavatex Pavacoustic?

Kiezen voor Pavatex Pavacoustic betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en akoestisch comfort. Of je nu een nieuw huis bouwt of een bestaand gebouw renoveert, met Pavacoustic zorg je voor een geluidsdichte en energiezuinige oplossing. Bovendien draag je bij aan een beter milieu door te kiezen voor een product dat gemaakt is van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen.

Vragen over houtvezel isolatie?

Heb je nog vragen over onze Pavcoustic platen? Of over een van onze andere biobased isolatiematerialen? Neem dan contact op met onze isolatiespecialisten!

Vragen over houtvezel isolatie?

Gerelateerde artikelen

Duurzame isolatie - Welke biobased isolatiematerialen kun je gebruiken?
De Isolatieshop B.V.
2023-05-16

Lees meer
Wat is houtvezel en wat zijn de voordelen?
De Isolatieshop B.V.
2022-08-12

Wanneer jij je woning wilt isoleren, krijg je waarschijnlijk te maken met veel materiaalopties. Het kan daarom lastig zijn om een definitieve keuze te maken. In dit artikel vind je informatie over hou...

Lees meer