usp icons
Al 120.639 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Prijs
-

Swisspor

De Swisspor PIR-platen worden gebruikt voor nieuwbouw en renovatie, bijvoorbeeld voor thermische isolatie van platte en hellende daken (warm dak). Ook als thermische isolatie van vloeren, bijvoorbeeld onder zwevende dekvloeren of onder lastverdelingslagen, worden de PIR platen gebruikt. 

De Swisspor PIR-platen vind je zowel in ons Outlet als B-keus assortiment. Outlet & Tweede keus PIR-platen kenmerken zich door schoonheidsfoutjes, maar de isolatiewaarde is minstens zo goed als A-keus isolatieplaten. Nergens anders vind je zo'n grote keuze in Outlet & B-keus isolatie!

Swisspor bestaat al meer dan 30 jaar en in die tijd is Swisspor hét go-to merk voor isolatie en afdichting in Zwitserland geworden. Swisspor produceert een breed assortiment isolatie- en afdichtingsmaterialen in 19 fabrieken in Zwitserland en ook in het buitenland. De producten hebben de beroemde Zwitserse kwaliteit en dat is onder andere te merken aan de gunstige lambdawaarde. In vergelijking met andere merken heeft Swisspor een lagere lambdawaarde. Des te lager de lambdawaarde, des te beter is de isolatiewaarde. Met andere woorden: de PIR-platen van Swisspor isoleren zeer effectief.