U bent hier:

Hellenddak isolatie

U heeft besloten dat u uw hellende dak wilt isoleren, wij hebben de oplossing voor u! Het is echter wel van belang om te weten of u het dak van binnenuit of van buitenaf wilt isoleren. Afhankelijk daarvan bieden wij u een breed assortiment isolatieproducten.

Binnen of buiten aan de slag?

Dakisolatie van binnenuit is bij een hellend dak voordeliger, dan het isoleren van buitenaf. Ook is het relatief minder werk. Voor de isolatie van binnenuit bieden wij een assortiment aan bestaande uit steenwol, glaswol en diverse soorten PIR-isolatie. Ruimtes met veel hoeken of die wat lastiger te bereiken zijn, kunnen eenvoudiger met glaswol of steenwol geïsoleerd worden. Het werken met PIR-isolatieplaten wordt wel vergemakkelijkt door de handzame afmetingen van de platen. Nog makkelijker zijn de kantenklare platen PIR met gips verlijmd, ideaal om eenvoudig en snel uw zolder te isoleren.

Dakisolatie van buitenaf is een meer intensieve klus. De dakpannen moeten worden verwijderd en afhankelijk van uw geselecteerde materialen wordt extra werk verwacht. De Isolatieshop biedt u alle mogelijkheden door zowel platen voor bestaand dakbeschot aan te bieden, als zelfdragende dakplaten.

dvies nodig of vragen? Neem dan even contact met ons op.