usp icons
Al 114.551 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Prijs
-

Milli-Max

Millie-Max is een betrouwbare partner voor stelmaterialen. Met een ruim assortiment aan uitvulplaatjes biedt Milli-Max een oplossing voor elke toepassing. Door het verschil in diktes, de greep, de haakjes en de schuine uiteinden is er overal aan gedacht.

Over Milli-Max

Milli-Max is een producent van verschillende stelmaterialen, zoals uitvulplaatjes, wiggen en stelplaten die voor verschillende toepassingen worden ingezet. Het bedrijf is al ruim 50 jaar actief in de branche en is daardoor een toonaangevende leverancier. Door gebruik te maken van de onderhoudsarme producten van Milli-Max blijft je woning er jaren goed onderhouden uit zien. Aan de hand van de kernwaarden van het bedrijf; betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en samenwerking met de klant wil het bedrijf de markt zo goed mogelijk bedienen.

Milli-Max uitvulplaatjes

De uitvulplaatjes van Milli-Max dienen ertoe om het stellen van regelwerk en kozijnen makkelijker te maken. Er zijn verschillende diktes beschikbaar. Deze variëren van 1mm tot 10mm en zijn te herkennen aan de verschillende kleuren.

De uitvulplaatjes van Milli-Max zijn voorzien van een sparing. Hiermee kunnen ze om schroeven heen geschoven worden. Met de haakjes van het plaatje haakt hij om de schroef heen, waardoor het niet meer kan vallen tijdens de montage. Daarnaast zijn ze ook voorzien van een greepje, waardoor je ze altijd makkelijk vast kan houden.

De uitvulplaatjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Ze zijn hierdoor drukvast en sterk. Met de schuine uiteinden kunnen de plaatjes gemakkelijk tussen de elementen gedrukt worden.  

Waarom kiezen voor Milli-Max

Kort samengevat kan je kiezen voor Milli-Max met de volgende redenen:

  • Hoge drukbelasting
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Voor elke situatie geschikt
  • In verschillende diktes verkrijgbaar
  • Slimme verpakking

Uitvulplaatjes van Millie-Max gebruiken?

Heb je twijfels over hoe je het beste de uitvulplaatjes van Millie-Max kunt gebruiken voor je klus? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of kom langs voor een kopje koffie.