Toon prijzen
Excl. btw

Glaswoldekens

Glaswoldekens zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Denk aan het isoleren van (houten) daken, wanden, muren en vloeren. Deze glaswoldekens laten zich in deze gevallen goed tussen balken of profielen klemmen. Wij hebben glaswoldekens van de merken Knauf & ISOVER in het assortiment. Onderaan deze pagina vind je een vergelijking tussen deze merken die de keuze gemakkelijker moet maken. Om problemen te voorkomen met vocht adviseren wij om gebruik te maken van een dampopen folie.

Eigenschappen van de verschillende soorten glaswoldekens:Producten:
Lambdawaarde: 0,032: Binnen het glaswoldeken assortiment het meest stug, maar wel de hoogste isolatiewaarde!ISOVER Systemroll 1000
Knauf Naturoll 032
Lambdawaarde: 0,035: De middenweg mochten beide specificaties van zowel de 032 als 037 (1000 / 400) belangrijk voor je zijn! 
*ISOVER Isocomfort 35 beschikt over hulplijnen en een comfortvlies.
ISOVER Systemroll 700
Knauf Naturoll 035
ISOVER Isocomfort 35
Lambdawaarde: 0,037: Isoleert wat minder, maar is erg veerkrachtig (Gemakkelijkere verwerking)ISOVER Systemroll 400
Knauf Naturoll 037

Hoe lager de lambdawaarde hoe hoger de isolatiewaarde van het product zal zijn. Wanneer verwerking een belangrijk punt voor je is, kun je beter kiezen voor een hogere lambdawaarde. Deze soorten glaswol zijn minder stug en daardoor gemakkelijk verwerkbaar.

Knauf versus ISOVER

ISOVER laat in de product specificatiebladen heel sterk voorkomen dat het Systemroll assortiment over sterke geluidsabsorberende eigenschappen bezit.

Beide glaswollen zijn aangenaam verwerkbaar.
Knauf beschikt over zijn Ecose technologie.

ISOVER beschikt over hun PLUS by ISOVER technologie.
Beide technologieën van deze bindmiddelen komen de verwerking van de producten ten goede.