usp icons
Al 118.063 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Plek 11 FD Gazellen 2023!

Update 27-11

Donderdag 23 november was de uitreiking van de FD Gazellen Awards. Dit jaar zijn we geëindigd op een mooie 11e plaats en hebben we de award met trots in ontvangst genomen!

Nominatie FD Gazellen Awards

Dit jaar is de Isolatieshop weer een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! We zijn een van de kanshebbers in regio Oost, waarbij we zijn genomineerd voor de categorie groot. In 2021 zijn wij ook genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Dat jaar zijn we op de 8e plaats geëindigd in de categorie middelgroot. We hopen dit jaar weer een mooie prestatie neer te kunnen zetten in onze nieuwe categorie.

Ook zo benieuwd naar de plaats die we mogen bekleden? Wij wachten het namelijk met spanning af. Op donderdag 23 november krijgen wij tijdens de uitreiking te horen waar we dit jaar geëindigd zijn. Wel mogen we onszelf al een FD Gazelle noemen.

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van het land. Bedrijven die bovengemiddeld hard groeien worden genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Bij deze groei wordt er gekeken naar de groei in omzet, personeel en winstgevendheid. De Isolatieshop groeit al een paar jaar meer dan gezond, waardoor we blij zijn dat we tijdens de 20e editie van de FD Gazellen Awards weer genomineerd zijn. 

De Isolatieshop B.V.
30-10-23