usp icons
Al 122.358 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

De vijfde CrossBorder Top 30 nominatie voor de Isolatieshop

Leestijd: 1 min

Update 20-09

De Isolatieshop staat weer in de CrossBorder top 30! Met trots mogen we zeggen dat we onze vijfde nominatie hebben mogen ontvangen. Elk jaar nomineren de organisatoren, Dexport en Twinkle, de meest succesvolle e-commerce bedrijven die ook buiten de Nederlandse grenzen zaken doen. Dit jaar hebben we de 25e plaats behaald!

Wat is de CrossBorder Top 30?

Om voor de CrossBorder top 30 genomineerd te worden, moet je behoren tot de top 30 meest succesvolle e-commerce bedrijven die buiten de Nederlandse grenzen leveren. Hierbij komen nog enkele andere vereisten bij kijken. Zo moet je minimaal een omzet hebben van €100.000,- in het buitenland, een minimale omzetgroei van 20% ten opzichte van het vorige boekjaar en als primaire doelgroep B2C klanten hebben.

Waarom is de Isolatieshop genomineerd?

Aan de hand van onze Duitse webshop, www.daemmstoffshop.de, en de Belgische webshop, www.isolatiemateriaal.be, is de Isolatieshop al een aantal jaar druk bezig met het bedienen van de buitenlandse markt. Zo leveren we nu in Duitsland, België, Frankrijk en natuurlijk Nederland aan iedereen die op zoek is naar de beste isolatie voor een project.

Waarom is de Isolatieshop genomineerd?

Voorgaande nominaties

Zoals eerder benoemd is de Isolatieshop al vaker genomineerd. Zo hebben we in het verleden plek 4, plek 9, plek 22 en plek 23 behaald. Dit is zeker iets om trots op te zijn, want om al 4 jaar in de top 30 meest succesvolle CrossBorder e-commerce bedrijven te staan is een hele prestatie.

De uitslag

Afgelopen dinsdag, 19 september, hebben wij met spanning de uitreiking afgewacht. Op dit evenement, wat tevens ook de tiende verjaardag van het CrossBorder Event was, hebben we te horen gekregen dat we op de 25e plek zijn geëindigd. Al met al een resultaat waar we trots op mogen zijn. 

Ben je benieuwd naar de volledige uitslag? Bekijk de lijst dan hier.

De Isolatieshop B.V.
04-09-23