U bent hier:

OSB 3 2440x590x12mm T&G (=1,44m²)

Op voorraad
Levertijd 1 werkdag
(voor 14.00 uur besteld)
Adviesprijs
8,53
p/m2
5,96
p/m2
=m2
Totaal incl. btw (excl. verzending)8,58
Aantal *1+
Prijs p/st incl. BTW8,58
Prijs p/m2 incl. BTW5,96
Uw voordeel30%

* Grotere aantallen nodig? Vraag een offerte aan

Verzendkosten (i)

Selecteer hier de productopties

Zaagoptie (i):
U kunt uw gewenste zaagmaten doorgeven bij het afrekenen in een apart veld.

Highlights

Materiaaldikte:12mm
Afmeting:2440x590mm
Afwerking:Tand-groef-verbinding

Deze OSB-platen hebben klasse 3. Dat betekent dat ze gebruikt kunnen worden op locaties met een relatief hoge luchtvochtigheid (< 80%). Er bestaan in totaal 4 soorten OSB, waarvan klasse 1 alleen voor decoratieve doeleinden gebruikt kan worden, klasse 2 geschikt is voor droge ruimtes en klasse 4 geproduceerd is voor dragende constructies in zowel droge als vochtige ruimtes. Klasse 3 is daarom de beste keuze om in combinatie met isolatiemateriaal te gebruiken.

De OSB 3 2440x590x12mm plaat heeft rondom een tand- en groefverbinding. Het voordeel hiervan is dat er een stevige, luchtdichte aansluiting gecreëerd wordt. OSB platen worden vaak bij na-isoleren gebruikt als afwerking, bijvoorbeeld als er een voorzetwand of hellend dak aan de binnenzijde wordt na-geïsoleerd. De OSB platen zijn voorzien van het FSC-keurmerk.

Wist u dat OSB veel voordelen heeft? OSB zorgt voor een stootvast oppervlak en een sterke algehele constructie. Bovendien zijn de OSB platen sterk genoeg om er bijvoorbeeld zaken aan op te hangen. Daarnaast is het product zeer milieuvriendelijk, want het is volledig recyclebaar.

TIP! Een OSB plaat kan worden verlijmd op isolatiemateriaal. Wilt u sneller kunnen werken? Kijk dan eens bij onze maatwerk producten, zoals PIR+OSB. Dankzij maatwerk kunnen wij PIR-platen en OSB-platen met klasse 3 namelijk al verlijmd naar u versturen. 

Wilt u dit product in een kleinere afmeting? De Isolatieshop kan dit voor u op maat zagen.

Andere klanten kochten ook

Productnaam
Prijs
Aantal
Bestellen
Voorraad