U bent hier:

XPS

XPS-isolatie kan op veel plekken worden aangebracht. Het is een type isolatie dat zich goed leent voor de badkamer, maar ook vloeren en daken kunnen prima geïsoleerd worden met XPS. De lichtgewicht hardschuim isolatieplaten nemen geen vocht op en kennen een hoge drukvastheid. Ze zijn in het bezit van een goede beloopbaarheid en begaanbaarheid en zijn eenvoudig verlijmen tegen muren, plafonds of onderling. XPS is tevens goed te gebruiken in de grond, zoals bijvoorbeeld bij kelderbouw of zembadbouw.

Speciaal voor uw badkamer

De nieuwe BaseTec XPS-platen zijn dankzij hun unieke afwerklaag zeer geschikt om uw badkamer mee te isoleren. De hoogwaardige blauwe XPS-kern zorgt er samen met de afwerklaag voor dat de platen beschikken over zeer goede mechanische en constructieve kenmerken. De BaseTec XPS-isolatieplaten maken dat u eenvoudig uw badkamer kunt isoleren en daarna de platen direct kunt betegelen of stucen. De platen lenen zich bovendien ook goed voor muur- en dakisolatie.

Naast de BaseTec XPS-platen biedt De Isolatieshopook de reguliere XPS-isolatieplaten in verschillende diktes en afmetingen. Selecteer eenvoudig uw klus en wij presenteren u een passend assortiment.