Gezocht: Verkoper binnendienst m/v!(Reeds vervult!)

Leestijd: 2 min

De Isolatieshop is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst m/v. De Isolatieshop B.V. is een jonge, snel groeiende onderneming en misschien wel op zoek naar jou!

De Isolatieshop wordt steeds groter, met als gevolg dat zij het team wil gaan uitbreiden. De Isolatieshop is dus op zoek naar extra personeel! Zie jij jezelf als verkoper binnendienst ons team versterken? Neem dan even contact met ons op! Hieronder vind je de vacature:

 

 De Isolatieshop is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst m/v

Bedrijf:

De Isolatieshop is een jonge, snel groeiende onderneming welke zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatie. We leveren direct uit voorraad en zijn gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk voor particulieren en bedrijven.

Functie:

Door groei van de organisatie is er ruimte voor een commercieel medewerker binnendienst. Je bent het eerste aanspreekpunt aan de balie en aan de telefoon, je zorgt ervoor dat elke klant correct behandeld wordt, je beantwoordt productvragen met bij behorende prijzen. Je zorgt voor het opstellen van offertes en weet uit iedere vraag het maximale te halen, dienstverlenend, maar met een commerciële instelling behandel je elke klantvraag. Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van alle afnemers in het daarvoor beschikbare systeem (Unit4). Je ondersteunt de accountmanager buitendienst bij het uitwerken van gemaakte afspraken en zorgt voor een correcte uitlevering van bestellingen. Wanneer er sprake is van grote (langdurige) opdrachten/klanten, maak je een afspraak voor de accountmanager. Bij spoedopdrachten of grote aanvragen help je mee in de productie bij het verlijmen en zagen van de isolatiematerialen, zodat tijdig uitgeleverd kan worden aan de opdrachtgever. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand, middels telefonische acquisitie voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

Voorwaarden:

Je hebt een afgeronde commerciële opleiding op MBO(4) niveau, kennis van bouw gerelateerde producten is een pré, bereid zijn om mee te werken in het productieproces is een vereiste, evenals een aantoonbare commerciële instelling en aantoonbare commerciële werkervaring. Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal goed in woord en geschrift. Je bent communicatief vaardig en hebt de eigenschap om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen. Een 9-5 mentaliteit past niet binnen het 10 koppige team, je kent de betekenis van een deadline en zorgt er samen met team voor dat deadlines gehaald worden.

Dienstverband:

Fulltime 40 uur per week (parttime is niet bespreekbaar), startend met een tijdelijke overeenkomst welke bij goed functioneren in de toekomst omgezet kan worden naar een onbepaalde tijd dienstverband.

Beloning:

Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring word je ingeschaald als commercieel medewerker in de cao Hibin (Handel in bouwmaterialen).

Solliciteren:

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Stuur dan je CV met motivatie onder vermelding van referentienummer 6902-01. De Isolatieshop BV, T.a.v. Dhr. T. van Haaren, info@deisolatieshop.nl ( www.deisolatieshop.nl ).
Let op: Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

De Isolatieshop B.V.
14-06-17

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.