De Isolatieshop stijgt naar plek 183 in Twinkle100!

Leestijd: 1 min

In 2021 behaalden wij plek 186 in de Twinkle100. Natuurlijk streefden we ernaar om ook dit jaar hoger te eindigen in het klassement en dat is gelukt!

“Voor volgend jaar streven wij ernaar om nog hoger te klimmen in het klassement!”

Dit jaar staan we namelijk op een mooie 183e plaats, waar we wederom weer heel trots op zijn. 2021 was een jaar waarin consumenten weer meer geld uit konden besteden aan bijvoorbeeld recreatie. Ondanks dat hebben we ons best gedaan om onze producten, diensten en algehele service weer verder te verbeteren en dat werd gezien door onze klanten. Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer hard aan de slag om isoleren voor iedereen mogelijk te maken en om ook volgend jaar weer te stijgen in de Twinkle100!

Veranderingen in de Top 3
De top drie van dit jaar bestaat net zoals afgelopen jaren uit Bol.com, Coolblue en Albert Heijn. Maar sinds 2017 is er een nieuwe nummer 2 in de lijst. Albert Heijn heeft Coolblue namelijk van de tweede plaats gestoten, met een verschil van enkele miljoenen.

Top 10 Twinkle100-2022

Wat is de Twinkle100?
Twinkle rangschikt jaarlijks de online topverkopers in Nederland naar omzet en biedt hiermee een mooi overzicht van e-commerce in Nederland. Ondanks de naam misschien doet vermoeden, krijgen de webwinkels op positie 1 tot en met 300 een plek in het overzicht dit jaar.

De Isolatieshop B.V.
18-10-22