Collega gezocht: Allround logistiek medewerker m/v (Reeds vervult!)

Leestijd: 2 min

De Isolatieshop is op zoek naar een Allround logistiek medewerker m/v om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een jong, snel groeiende onderneming, voor 40 uur?! Reageer dan voor 31 juli 2017 op onze vacature:

Bedrijf:
De Isolatieshop is een jonge, snel groeiende onderneming welke zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatie. We leveren direct uit voorraad en zijn gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk voor zowel particulieren als bedrijven. 

Functie:
Door groei van de organisatie is er ruimte voor een logistiek medewerker. Je gaat samen met je collega’s ervoor zorgen dat alle bestellingen tijdig en correct de deur uitgaan. Bestellingen komen binnen via mail, telefoon, de webshop en aan de balie. Je zorgt voor het zagen en/of lijmen van materiaal, het verpakken van bestellingen en voor de juiste documentatie per te verzenden bestelling. Je ontvangt inkomende goederen en plaatst deze in het magazijn. Je helpt met laden en lossen van vrachtwagens m.b.v. een heftruck. Daarnaast help je klanten die zelf hun bestellingen afhalen. Verder ben je verantwoordelijk voor een opgeruimde en nette werkplek om een veilige werkomgeving te behouden. 

Voorwaarden:
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over een geldig heftruck certificaat (of je bent bereid deze te behalen) en hebt kennis van bouw gerelateerde producten. Je bent bereid om naast de logistieke werkzaamheden mee te werken in het productieproces. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je bent communicatief vaardig en hebt de eigenschap om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen. Je bent representatief en van nature een aanpakker. Je weet wat de betekenis van een deadline is en weet hiermee om te gaan, dus geen 9-17 mentaliteit.

Dienstverband:
Fulltime 40 uur per week (parttime is niet bespreekbaar), startend met een tijdelijke overeenkomst welke bij goed functioneren in de toekomst omgezet kan worden naar een onbepaalde tijd dienstverband.

Beloning:
Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring word je ingeschaald als logistiek medewerker in de cao Hibin (Handel in bouwmaterialen).

Solliciteren: 
Voldoe je aan bovenstaande beschrijving stuur dan je CV met motivatie onder vermelding van referentienummer 6902-02 voor 31 augustus 2017 naar: De Isolatieshop BV, T.a.v. Dhr. T. van Haaren, info@deisolatieshop.nl www.deisolatieshop.nl ).
 
Let op: Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

De Isolatieshop B.V.
07-07-17

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.