U bent hier:

Isolatie verlijmen

PIR isolatieplaten lenen zich perfect om te verlijmen. Met elkaar, maar ook op plaatmateriaal als gips, OSB of underlayment. Omdat het aanbrengen van isolatie al genoeg werk is (en omdat we het u nou eenmaal graag gemakkelijk maken) kunt u bij De Isolatieshop uw PIR-isolatieplaten laten verlijmen. Geef in het bestelproces de gewenste afmetingen door, wij zorgen voor de rest. Het enige wat u nog hoeft te doen is het bevestigen van het isolatiemateriaal.

Voordelen van onze verlijmde isolatiematerialen

  • Isoleren en afwerken met één handeling
  • Stootvaste, fraaie afwerking van de isolatie
  • Kant-en-klaar geleverd. Het bespaart u tijd en geld.
Verlijmde isolatieplaten
Verlijmde isolatieplaten, klaar voor verzending


Wij bieden u een groot standaard-assortiment met verlijmde PIR-isolatieplaten. Veel gebruikte plaatmaterialen zijn gipsplaten, OSB en underlayment. De gipsplaten geven direct een fraaie afwerking. Het voordeel van OSB en underlayment is de stootvaste toplaag en de duurzame constructie vanwege de tand-groef-verbinding (optioneel). U kunt de materialen natuurlijk ook combineren door te isoleren met een PIR + OSB plaat en deze vervolgens af te werken met een gipsplaat.

 


Naast het verlijmen van PIR-isolatieplaten kunt u bij De Isolatieshop ook terecht voor het verlijmen van diverse andere soorten isolatie. Overal waar mogelijkheden zijn, bieden wij een oplossing. Door uw isolatie te verlijmen nadat we het voor u op maat hebben gezaagd, bieden wij u een hoop gemak. Ga niet meer zelf aan de slag, maar laat het isolatiemateriaal vooraf verlijmen door onze vakkundige medewerkers. Kwaliteit gegarandeerd!

Voor vragen en advies over het verlijmen van isolatiemateriaal, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!