U bent hier:

Levertijd

Wanneer u op werkdagen voor 14:00 uur bestelt en betaalt, heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven in Nederland en België. Weten hoe? Lees dan snel verder.

  1. Plaats alle producten die u nodig heeft in uw winkelwagentje en klik op de bestelknop.
  2. Geef in de volgende stap aan op welke datum en welk tijdstip u uw producten wenst te ontvangen. 
  3. Wij maken uw bestelling klaar en zorgen ervoor dat onze transporteur op het gewenste moment langskomt. Dit gebeurt standaard met een vrachtwagen.
  4. Vrijwel altijd belt de transporteur een halfuur van te voren om te zeggen dat hij er bijna is. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De levering vindt normaal gesproken plaats tussen ongeveer 07:00 en 18:00 uur.
  5. De transporteur lost de producten op het door u aangegeven afleveradres.*
  6. En dat alles kan binnen 24 uur!

Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dan kunt u gedurende het bestelproces aangeven op welke dag u langs wilt komen om uw bestelling op te halen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaarstaat. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Heeft u nog andere vragen over de levertijd van uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

* De chauffeur levert de bestelling op een, door hem te bepalen, makkelijk bereikbare en veilige plaats. Dit kan buiten zijn en daarom verzoeken wij u aanwezig te zijn bij de levering. U kunt de bestelling dan zelf op een vochtvrije plek neerzetten. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke schade ten gevolge van de weersomstandigheden.