sandbox

Dakisolatie accessoires & isolatiefolies

Deze folies en toebehoren worden vaak gebruikt voor het ondersteunen, bevestigen en afwerken van dakisolatie:

  • Dampremmende folie: Een dampremmende folie voorkomt dat er vocht van binnenuit (warme kant) in uw constructie en isolatiemateriaal kan trekken. Een dampremmende folie is vaak waterdicht (waterkerend) om zo water van binnenuit tegen te houden na het aanbrengen van dakisolatie.
  • Purschuim: De Isolatieshop Iso-Fix NBS is een gebruiksklaar PU-lijmschuim en is speciaal geschikt voor het snel verlijmen en monteren van isolatieplaatmateriaal en afwerkplaten tijdens dakisolatie.
  • Ventilatielat: Gebruik deze ventilatielat van geïmpregneerd vurenhout als rachelwerk achter uw isolatieplaten tijdens dakisolatie van binnenuit. De inkepingen in de lat zorgen voor een verbeterde ventilatie achter de isolatie. Op die manier kunt u eventuele vochtproblemen voorkomen.
  • Afstandschroeven: Gebruik deze afstandschroeven met plug als u een goed uitgevlakt regelwerk wilt. U stelt de panlatten of ventilatielatten eenvoudig na via het speciale schroefdraad en hoeft daardoor geen opvulplaatjes meer te gebruiken
De Isolatieshop B.V.
01-01-10