U bent hier:

Vacature: Klantenservice Medewerker

De Isolatieshop is ter uitbreiding op zoek naar een Klantenservice Medewerker M/V

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle binnenkomende telefoon en mail, afhandelen van klantverzoeken en het geven van informatie aangaande onze webshop en orderinfo. Of het nu gaat om een bestelling, levering of andere vragen over onze webshop. Jij weet de klant naar tevredenheid te helpen! Daarnaast verwerk je alle webshop-orders in ons systeem, zodat de afdeling bedrijfsbureau er verder mee kan.

Je profiel:

 • Je bent hét telefonische visitekaartje van De Isolatieshop B.V.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO+ niveau. 
 • In een vorige functie heb je ervaring opgedaan als klantenservice of callcenter medewerker. Ook wanneer je vanwege soortgelijke werkervaring op communicatief vlak zeer sterk bent nodigen we je uit om te solliciteren.
 • Je hebt affiniteit met de materialen / branche en kennis van bouwgerelateerde producten is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en de Duitse taal goed in woord en geschrift.
 • Je bent nauwkeurig en servicegericht en bij hoge werkdruk weet jij de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je beschikt over empathisch vermogen, verbaal en non-verbaal.
 • Je bent behulpzaam en klantgericht ingesteld.
 • Je bent goed met het verwerken van orders in ons systeem (Unit-4).
 • Je zorgt met jouw probleemoplossend vermogen dat iedere klant een correct antwoord en een passende oplossing krijgt en waar nodig schakel je hulp in van je collega’s van de Binnendienst
 • Je gaat geen uitdaging uit de weg en zet klachten om in kansen en ontevreden klanten kun jij ambassadeur maken van ons bedrijf.
 • Je hebt de eigenschap om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen en een 9-5 mentaliteit past niet binnen het gestelde profiel. Je kent de betekenis van een deadline en zorgt er samen met je collega's voor dat deze deadlines gehaald worden.

We bieden je:

Een fulltime dienstverband, startend met en tijdelijke overeenkomst welke bij goed functioneren in de toekomst omgezet kan worden naar een onbepaalde tijd dienstverband.

Een prima salaris. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring word je ingeschaald in de cao Hibin (Handel in bouwmaterialen).

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen o.b.v. een fulltime dienstverband, een goede CAO én natuurlijk een prettige werksfeer.

Ons bedrijf:

Wij zijn De Isolatieshop. Een jonge, snel groeiende onderneming uit Zevenaar die zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatiematerialen. De sfeer binnen de organisatie is te typeren als informeel en met korte communicatielijnen. Humor is een belangrijk aspect binnen de organisatie.

Het assortiment bestaat uit zowel A-keus en B-keus materiaal, maar ook outlet-partijen en ons eigen unieke maatwerk (wij verlijmen en zagen ons eigen isolatiemateriaal). Het meeste wordt direct uit voorraad geleverd. Mede hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk aan particulieren en bedrijven.

Solliciteren:

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving stuur dan je CV met motivatie onder vermelding van referentienummer 6902-19 naar: De Isolatieshop BV, T.a.v. Mevrouw J. Stuart [email protected].

Let op: Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.