U bent hier:

Dakisolatie

Dakisolatie in de houtskeletbouw is in goede handen bij De Isolatieshop. Wij leveren de beste materialen voor een voordelige prijs en voorzien u graag van advies op maat. We kennen onze producten als geen ander en kunnen u er alles over vertellen. Bovendien zijn we onafhankelijk, produceren we ook op maat en leveren we snel en betrouwbaar.

Het assortiment

Voor dakisolatie in de houtskeletbouw bieden wij bij De Isolatieshop een breed assortiment steenwol en glaswol. Steenwol is een product dat bijdraagt aan de duurzaamheid van houtskeletbouw en eenvoudig aangebracht kan worden in het houten frame dat het dak vormt. Omdat het houten frame reeds onderdeel van de woning is, kan de dakisolatie aangebracht worden zonder verlies van ruimte. Ook glaswol kan in het houten frame geplaatst worden en biedt een perfecte isolatie. De Naturoll 035 glaswolrollen uit de Knauf Insulation serie kennen zelfs een zeer maatvriendelijke uitvoering die perfect is afgestemd op de reguliere maatvoeringen in de houtskeletbouw. Beide isolatiesoorten zijn onbrandbaar en bieden goede thermische en akoestische eigenschappen.

Welk product u het best voor uw dakisolatie kunt gebruiken, is veelal afhankelijk van uw eigen voorkeur. Met vragen en advies kunt u altijd bij De Isolatieshop terecht.